Wat zijn Amazon-kluisjes en -hubs?

Inhoudsopgave:

Wat zijn Amazon-kluisjes en -hubs?
Wat zijn Amazon-kluisjes en -hubs?
Anonim

Amazon Lockers bieden een veilige plek om items te bewaren als u niet wilt dat bezorgde pakketten onbeheerd bij u thuis of op kantoor worden achtergelaten. De locatie van de locker kies je tijdens het afrekenproces. Eenmaal in een kluisje stuurt Amazon een e-mail met meer informatie over het kluisje, inclusief de tijden waarop je het kunt openen en de code die je nodig hebt om het te openen.

Image
Image

Amazon Lockers vs. Amazon Hubs

Amazon Lockers lossen problemen rond onbeheerde items op door een veilige plaats voor levering te bieden. Vóór Amazon Locker konden items worden gestolen, beschadigd door het weer of geopend worden door het verkeerde familielid.

Er zijn drie verschillende soorten Amazon Hub Lockers:

  • Amazon Hub Lockers. Standaard Amazon-lockers zijn verkrijgbaar in buurtwinkels, postcentra, supermarkten, benzinestations en meer, en je kunt een locatie kiezen die voor jou handig is.
  • Amazon Hub appartement kluisjes. Zoals de naam al aangeeft, zijn Hub Apartment Lockers alleen beschikbaar in appartementencomplexen. Als u wilt weten of uw appartement een eigen Amazon Hub heeft, neemt u contact op met de beheermaatschappij van uw gebouw.
  • Amazon Hub Locker+. Alle Hub Locker+-locaties hebben naast zelfbedieningskiosken ook een Amazon-partner.

Zoek en installeer een Amazon Locker of Hub

Als u een toekomstige levering naar Amazon Locker of een hub in uw appartementencomplex wilt laten verzenden, zoekt u een Prime-afleverlocatie bij u in de buurt en voegt u deze toe aan uw lijst met afleveradressen. De locatie die u kiest, hoeft echter niet per se in de buurt van uw huis te zijn. Het kan dichtbij zijn waar u werkt of een andere plaats die u vaak bezoekt. Je kunt meerdere lockerlocaties toevoegen, dus overweeg er nu een paar te maken.

Om Amazon Locker- en Hub-locaties te vinden en toe te voegen aan je adresboek:

  1. Log in op uw Amazon-account en ga naar Account & Lijsten > Account.

    Image
    Image
  2. Scroll naar beneden en selecteer Uw adressen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Adres toevoegen.

    Image
    Image
  4. Onder Een nieuw adres toevoegen, selecteer Of zoek een Amazon-ophaallocatie bij jou in de buurt.

    Image
    Image

    U kunt ook op de hoofdpagina van Amazon naar beneden scrollen en Help selecteren. Typ in het vak Zoeken in de helpbibliotheek Vind een Amazon Locker bij mij in de buurt en selecteer Go.

  5. Scroll omlaag naar de Hub of Locker die je wilt toevoegen en selecteer Toevoegen aan adresboek. Het nieuwe kluisje verschijnt in je lijst met opgeslagen adressen.

    Image
    Image

U kunt ook naar de Amazon Hub Locker-locator gaan, uw locatie invoeren en Toevoegen aan adresboek selecteren onder een van de zoekresultaten.

Gebruik Amazon Locker en Amazon Hub

Om een pakket te laten bezorgen bij een Amazon Locker of een Amazon Hub, moet je eerst een bestelling plaatsen. Zodra je een artikel in je winkelwagen hebt:

  1. Selecteer Doorgaan naar afrekenen.

    Image
    Image
  2. Op de Checkout pagina, onder Shipping Address, zou u Of pick-up van een Amazon Locker moeten zien. Selecteer ernaast [x ] locaties in de buurt van dit adres.

    Image
    Image
  3. Selecteer een Hub- of Locker-locatie waar je het item wilt laten bezorgen.

    Image
    Image
  4. Het adres voor de Hub of Locker verschijnt onder Verzendadres. Om af te rekenen, kies Plaats je bestelling.

    Image
    Image

Ophalen bij Amazon Locker of Amazon Hub

Zoals bij elke Amazon-bestelling, ontvang je een e-mail ter verificatie van je aankoop. In die e-mail is een ander item opgenomen dat zoiets als dit zegt:

Je bestelling wordt afgeleverd op de Amazon Locker-locatie die je hebt geselecteerd. Wanneer het aankomt, ontvang je een e-mail met een ophaalcode en instructies voor het ophalen van je pakket. Voor elk pakket dat in de Locker wordt afgeleverd, wordt een ophaalcode verzonden.

Wat er niet staat, is dat je drie dagen hebt om je pakket op te halen of het wordt teruggestuurd naar Amazon, dus houd toekomstige correspondentie goed in de gaten.

Image
Image

Zodra die e-mail is aangekomen, volgt u deze instructies om uw pakket op te halen. Over het algemeen gaat het proces als volgt:

  1. Selecteer de link in de e-mail om een routebeschrijving naar de lockerlocatie te krijgen, als je die nodig hebt.
  2. Noteer de code. Je hebt het nodig om het kluisje te openen. Deze code kan ook via sms komen als je je hebt aangemeld voor deze functie.
  3. Reis naar de lockerlocatie en zoek het gele Amazon-lockergebied.
  4. Gebruik de kiosk om de code die je hebt ontvangen en eventuele andere vereiste informatie te typen.
  5. Het kastje waar je pakketje in zit springt eruit. Open het om uw pakket op te halen.

Amazon Locker-beperkingen en -vereisten

Er zijn een paar dingen waar u op moet letten bij het gebruik van Amazon Locker en Amazon Hub. De eerste is dat Amazon Locker-locaties uitbreiden, dus zelfs als je nu geen locker bij je in de buurt hebt, controleer de kaart in de nabije toekomst opnieuw. Er kan zich een nieuwe openen.

Image
Image

Bovendien moet het artikel bij het bestellen:

  • Weeg minder dan 20 lbs
  • Wees kleiner dan 19 x 12 x 14 inch
  • Verkocht of vervuld worden door Amazon.com
  • Wees gewaardeerd op minder dan $5.000
  • Bevat geen gevaarlijke stoffen
  • Geen item Abonneren en opslaan
  • Geen items bevatten die vanuit andere landen worden verzonden
  • Geen items bevatten voor levering op releasedatum

Wat betreft de kosten, levering en retouren:

  • Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van een Amazon Locker, maar standaardverzending en gratis verzending zijn mogelijk niet beschikbaar op sommige Amazon Locker-locaties.
  • Same-Day Delivery en One-Day Shipping zijn alleen beschikbaar in bepaalde gebieden.
  • Als de Amazon Locker-locatie vol is, wordt deze grijs weergegeven op de Amazon-locatiekaart. U kunt daar tijdens het afrekenen niet naar toe verzenden.
  • Je kunt een item terugbrengen naar een Amazon Locker-locatie. De code die je nodig hebt om het kluisje te openen, wordt beschikbaar wanneer je het retourformulier afdrukt.
  • Je spullen zitten in hun eigen kluisje. De voorwerpen van niemand anders zullen in dat kluisje zitten.

Aanbevolen: