FreeCast plant streaming-hub voor al je kanalen

FreeCast plant streaming-hub voor al je kanalen
FreeCast plant streaming-hub voor al je kanalen
Anonim

FreeCast heeft een eigen geaggregeerde streaming-hub in de maak, die gebruikers in staat stelt om meerdere gratis en betaalde diensten vanaf één plek te bekijken en te beheren.

Het is de veronderstelling van Freecast dat het bijhouden en beheren van meerdere streamingdiensten (wat is waar beschikbaar, wat kost wat, enz.) voor sommige gebruikers te ingewikkeld is. Daarom is het van mening dat het hebben van één enkel streamingplatform dat fungeert als een centrale hub voor meerdere services, meer mensen ertoe zal brengen om via internet gevoede digitale video te omarmen.

Image
Image

Volgens FreeCast kan deze service (die SelectTV heet) honderden gratis en op abonnementen gebaseerde streamingkanalen en platforms weergeven en beheren. In plaats van te schakelen tussen apps of services om te kijken wat je zoekt, kun je in de SelectTV-app blijven en er meteen naartoe gaan. Een uniforme zoekmachine die zoekt naar specifieke inhoud op alle streamingplatforms waarmee u bent verbonden, helpt ook.

Het basisplan is gratis (hoewel je nog steeds afhankelijk bent van andere streamingdiensten waarop je bent geabonneerd) en omvat telefoon-/tv-apps, een uniforme zoekopdracht en een abonnementsmanager. Er is ook een SelectTV + -abonnement beschikbaar voor een eenmalige betaling van $ 29,99, inclusief een HDTV-antenne, Playon cloud DVR-service en een alles-in-één maandelijks overzicht. Of u kunt kiezen voor het Lifetime-pakket dat dat alles omvat, "deskundige assistentie" en VIP-ondersteuning, voor een eenmalige vergoeding van $ 399.

SelectTV zou ergens deze winter gelanceerd moeten worden en zal beschikbaar zijn op Android, iOS, Apple TV, Amazon Fire TV, Android TV, Roku en Chromecast. Er is ook een bètaversie gepland voor smart-tv's van Samsung en LG.

Aanbevolen: