Republic of Gamers-telefoons zijn terug

Republic of Gamers-telefoons zijn terug
Republic of Gamers-telefoons zijn terug
Anonim

Het voelt alsof gamen met smartphones nooit echt zijn potentieel heeft waargemaakt, vanwege verminderde specificaties, toegenomen microtransacties en een gebrek aan controllerondersteuning.

Asus heeft geprobeerd deze perceptie te veranderen met zijn ROG (Republic of Gamers) lijn van smartphones. Deze trend zet zich voort met de aankondiging van vandaag van de ROG Phone 6 en de ROG Phone 6 Pro.

Image
Image

Dit zijn echte gamer-telefoons met bijpassende specificaties. Beide telefoons zijn voorzien van Qualcomm's Snapdragon 8+ Gen 1-processor, een 6,78-inch OLED-scherm, 6.000 mAh-batterijen, minimaal 16 GB RAM en tot 512 GB interne opslag.

Het OLED-scherm is geoptimaliseerd voor gaming, met een verversingssnelheid van 165 Hz en een aanraakbemonsteringsfrequentie van 720 Hz, waardoor hoogwaardige opties en vertragingsvrije besturingsingangen mogelijk zijn. Deze telefoons zitten ook boordevol geavanceerde koeltechnologieën, zoals een grote dampkamer en een optioneel Aeroactive Cooler-accessoire, in wezen een hybride ventilator/controller-apparaat.

Wat maakt de Phone 6 Pro een prijsstijging waard? Het bevat meer RAM, met 18 GB, maar de echte ster van de show is het tweede scherm. Dat lees je goed. De Asus ROG Phone 6 Pro heeft een ander OLED-scherm aan de achterkant, wat handig kan zijn voor het ontvangen van secundaire informatie tijdens het gamen (zoals de Nintendo DS- en 3DS-handheldsystemen vroeger.)

ROG Phone 6 en de ROG Phone 6 Pro worden binnenkort in Europa gelanceerd, maar zonder datum. Het bedrijf zegt dat ze later in de VS, India en elders in de wereld zullen lanceren.

Aanbevolen: