AviaGames-onderzoek onthult dat moeders de nieuwe mobiele gamers zijn

AviaGames-onderzoek onthult dat moeders de nieuwe mobiele gamers zijn
AviaGames-onderzoek onthult dat moeders de nieuwe mobiele gamers zijn
Anonim

Mobiele game-ontwikkelaar AviaGames onthulde de resultaten van zijn moederdag-enquête om te pronken met een steeds groter wordend publiek van moeders die videogames spelen om stress te verlichten.

De enquête werd begin april 2022 uitgevoerd en vroeg meer dan 33.000 vrouwelijke spelers in de VS naar hun spelgewoonten, zoals waarom ze spelen en hoe dit in hun leven past. Sommige resultaten toonden aan dat 40 procent mobiele games speelt om met stress om te gaan, en ongeveer 65 procent tot vier uur per dag speelt.

Image
Image

De enquête bracht ook een verschuiving in het spelgedrag aan het licht. Meer dan 50 procent van de game-moeders had een voltijdbaan, en iets meer dan 10 procent werkte in deeltijd. Gek genoeg onthulden de gegevens dat bijna de helft van de ondervraagden liever games speelt dan tijd doorbrengt met hun significante ander.

Mobiel gamen kan ook onbedoeld geld besparen, aangezien meer dan 40 procent van de ondervraagden liever gamet dan gaat winkelen of zelfs maar gaat slapen. En 60 procent speelt actief en identificeert zich verder als hardcore.

Deze cijfers illustreren hoe populair mobiel gamen is binnen de game-industrie. Kijkend naar meer cijfers van Statista, neemt de markt voor mobiele games 57 procent van de inkomsten uit videogames over de hele wereld voor zijn rekening.

Image
Image

Alleen al in de VS heeft de markt een waarde van meer dan $ 25 miljard, waarmee het record van $ 10,73 miljard in 2020 wordt verpletterd. Het blijkt ook dat puzzelspellen het meeste geld opleveren en dat is waar AviaGames in is gespecialiseerd naast casinotitels.

Aanbevolen: