Deze draadloze oordopjes zijn speciaal gemaakt voor gamers

Deze draadloze oordopjes zijn speciaal gemaakt voor gamers
Deze draadloze oordopjes zijn speciaal gemaakt voor gamers
Anonim

Als je denkt aan gaming-koptelefoons, denk je waarschijnlijk aan een standaard over-the-ear-ontwerp, maar de Zweedse audio-experts Urbanista hebben een ander idee.

Het bedrijf heeft zojuist zijn Seoul-oordopjes gelanceerd, draadloze oortelefoons gemaakt voor mobiele en console-gamingtoepassingen. Urbanista zegt dat de geluidskwaliteit hier vergelijkbaar is met die van grotere gaming-koptelefoons, alleen met een veel kleinere vormfactor.

Image
Image

Een andere grote zegen voor gamers hier is latentie. De Seoul-oordopjes hebben een latentie van 70 ms, wat iets langer is dan sommige van de hoogwaardigere gaming-koptelefoons die er zijn, maar nog steeds binnen die goede plek van 40 tot 80 ms. Met andere woorden, u zult waarschijnlijk geen vertraging voelen en nogmaals, dit zijn oordopjes, waardoor de lage latentie een indrukwekkende prestatie is.

Er is een Bluetooth-ontvanger, die onmiddellijke draadloze verbindingen mogelijk maakt met mobiele apparaten, pc's en gameconsoles zoals de Nintendo Switch.

Andere voordelen die aan het gamen grenzen, zijn onder meer een ruisonderdrukkende microfoon, zodat je je teamgenoten kunt aanmoedigen voordat je een wedstrijd wint, en aanraakbedieningen voor het maken van minieme aanpassingen aan het geluid.

Wat andere specificaties betreft, gaat de batterij tot 32 uur mee per oplaadbeurt, en Urbanista geeft consumenten de mogelijkheid om op te laden via USB-C of met een meegeleverde draadloze oplaadcassette. Deze oordopjes zijn IPX4-waterbestendig voor die intense gamesessies aan het zwembad en kunnen worden geïntegreerd met Siri en Google Voice Assistant.

Urbanista Seoul-oortelefoons kunnen in vier kleuren worden gekocht op de officiële verkooppagina van het bedrijf.

Aanbevolen: