Hoe Skype-gesprekken te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Skype-gesprekken te verwijderen
Hoe Skype-gesprekken te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Start Skype en log in. Tik en houd vast of klik met de rechtermuisknop op de chat > selecteer Delete Conversation > Delete.
  • Je kunt verwijderde Skype-chats niet terughalen.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u ongewenste Skype-gesprekken kunt verwijderen. Instructies hebben betrekking op Skype op Android, iOS, Mac, Linux, Windows 10 en het web.

Een Skype-gesprek verwijderen

Skype maakt het gemakkelijk om je oude chatrecords te verwijderen, maar houd er rekening mee dat je deze verwijderde chats niet kunt terughalen. Maak je ook geen zorgen over het beledigen van iemand, want de persoon met wie je hebt gechat, kan niet weten dat je de gearchiveerde tekst hebt gewist.

  1. Start de Skype-applicatie en log in, indien nodig. Een lijst met uw vorige contacten, samen met elke opgenomen chat, is zichtbaar in het linkermenuvenster. Zoek degene die je wilt verwijderen en tik erop en houd vast of klik er met de rechtermuisknop op.
  2. Wanneer het vervolgkeuzemenu verschijnt, selecteert u Delete Conversation.

    Image
    Image
  3. Er verschijnt een bericht met de vraag of je zeker weet dat je het gesprek permanent wilt verwijderen. Selecteer Delete om het proces te voltooien.

    Image
    Image

Als je een gesprek verwijdert, wordt je kopie van berichten in het gesprek gewist en wordt het ook uit je chatlijst verwijderd. Als je een nieuw gesprek met iemand begint, zie je de gespreksgeschiedenis niet.

Waarom een Skype-gesprek verwijderen?

Skype slaat standaard een logboek op van al uw op tekst gebaseerde gesprekken. Dit is handig als je terug moet gaan om te verwijzen naar een bepaalde chat die je in het verleden had. Het vormt echter een potentieel privacy- of beveiligingsrisico als u discussies heeft die u tussen u en de andere partij wilt houden. Als je vaak Skype gebruikt, kunnen deze gearchiveerde gesprekken ook een vorm van digitale rommel worden, een die je misschien af en toe wilt opruimen.

Aanbevolen: