Hoe Skype-contacten te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Skype-contacten te verwijderen
Hoe Skype-contacten te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Tik en houd vast of klik met de rechtermuisknop op het contact dat u wilt verwijderen > Bekijk profiel > Bewerken.
  • Selecteer vervolgens Verwijderen uit contactenlijst, of tik op het prullenbak icoon.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u contacten verwijdert op Skype en Skype voor Bedrijven. De instructies in deze handleiding zijn van toepassing op Skype op Windows, Mac, Linux, web, Skype voor Windows 10 (versie 14), Android (6.0+) en iOS.

Hoe Skype-contacten te verwijderen

Er zijn twee eenvoudige manieren om Skype-contacten op elk platform te verwijderen. Hier is hoe:

  1. Tik en houd vast of klik met de rechtermuisknop op het contact dat u wilt verwijderen.
  2. Selecteer Bekijk profiel.

    Image
    Image
  3. Wat er daarna gebeurt, hangt af van welk platform je gebruikt:

    • Als u de desktopversie van Skype gebruikt, klikt u op de knop Bewerken en klikt u op Verwijderen uit lijst met contactpersonen, of bladert u naar beneden in de profielvenster en klik op Verwijderen uit lijst met contactpersonen.
    • Als u een mobiel platform gebruikt, tikt u op de knop Bewerken en vervolgens op het pictogram Prullenbak. Of scrol omlaag in het profielvenster en tik vervolgens op Verwijderen uit contactenlijst.
    Image
    Image

Er is geen Prullenbak voor verwijderde contacten. Nadat je een contact hebt verwijderd, is dat record voorgoed verdwenen, tenzij je de persoon opnieuw aan je lijst toevoegt.

Hoe Skype voor Bedrijven-contacten te verwijderen

Het verwijderen van een contactpersoon in Skype voor Bedrijven is vergelijkbaar met de bovenstaande methoden, hoewel wat u ziet enigszins verschilt van de consumentenversie van Skype.

Als u een contactpersoon wilt verwijderen met Skype voor Bedrijven, gaat u naar het contextmenu van het tabblad Contacten en klikt u met de rechtermuisknop op de contactpersoon. Selecteer de Verwijderen uit contacten lijstoptie.

Kies niet Verwijderen uit groep, waarmee een persoon alleen uit zijn of haar huidige contactgroep wordt verwijderd.

Wat gebeurt er als je een contactpersoon verwijdert?

Hoewel contacten geen melding over de wijzigingen ontvangen, kunnen ze het samenvoegen als ze je een bericht proberen te sturen, aangezien elke persoon toestemming moet vragen om opnieuw contact met je op te nemen. Ze kunnen ook opmerken dat je avatar en andere contactgegevens nu uit hun eigen contactenlijst zijn verdwenen.

Aanbevolen: