Hoe u uw Skype-account kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Skype-account kunt verwijderen
Hoe u uw Skype-account kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Mijn account > Profiel bewerken > Persoonlijke informatie > Bewerken Profiel > info verwijderen. Profielinstellingen > Vindbaarheid.
  • Abonnementen uitschakelen door naar Mijn account > te gaan Accountgegevens > Facturering en betalingen > Krediet automatisch opladen.

Uw Skype-profiel is gekoppeld aan uw Microsoft-account en het is moeilijk om het volledig te verwijderen. In dit artikel wordt uitgelegd hoe u persoonlijke informatie kunt verwijderen die is opgeslagen op uw Skype-account. Aanvullende informatie behandelt hoe u betaalde abonnementen kunt beëindigen en hoe u een Skype voor Bedrijven-account kunt verwijderen.

Hoe u uw accountgegevens uit de Skype-database kunt verwijderen

U kunt uw accountgegevens uit de Skype-database verwijderen, waardoor het voor anderen moeilijker (of onmogelijk in sommige gebieden) wordt om u op het platform te vinden. Hier is hoe:

Uw Skype-profiel is gekoppeld aan uw Microsoft-account. Als u uw Skype-account verwijdert, schakelt u uw Microsoft-account uit en heeft u geen toegang tot Windows, het Xbox-netwerk, Outlook.com en andere Microsoft-services.

  1. Op het Mijn account scherm van Skype, scroll naar beneden en selecteer Bewerk profiel.

    Image
    Image
  2. Klik in het gedeelte Persoonlijke informatie op de knop Profiel bewerken.

    Image
    Image
  3. Verwijder alle informatie die u wilt verwijderen, zowel uit deze sectie als Contactgegevens eronder.

    Je kunt bepaalde informatie, zoals je e-mailadres, niet verwijderen.

  4. Scroll naar de sectie Profielinstellingen en verwijder het vinkje naast Verschijnen in zoekresultaten en suggesties.

    Image
    Image
  5. Klik op Save om uw wijzigingen op te slaan.

    Image
    Image

Ondanks het nemen van deze acties, zul je nooit helemaal verborgen zijn. Gebruikers die eerder contact met u hebben opgenomen, kunnen uw naam selecteren in hun Skype-toepassing. Toch zal het nemen van deze stappen je enigszins van het raster houden.

Betaalde Skype-abonnementen uitschakelen

Hoewel veel van de functies van Skype gratis te gebruiken zijn, kunt u tegoeden of abonnementen kopen om geavanceerde functionaliteit en services te gebruiken. Als u in deze categorie v alt en niet langer van plan bent Skype te gebruiken, voert u de volgende stappen uit om ervoor te zorgen dat u in de toekomst niet gefactureerd wordt:

  1. Open een webbrowser en meld u aan bij Skype.
  2. Scroll op het Mijn account-scherm naar het gedeelte Accountdetails en onder Facturering en betalingen, selecteer Krediet automatisch opladen.

    Image
    Image
  3. Als de blauwe knop op het volgende scherm Enable zegt, is deze functie niet actief en kunt u terugkeren naar het vorige scherm. Als er Disable staat, klik erop en volg de aanwijzingen om de functie Automatisch opladen uit te schakelen.

    Image
    Image
  4. Controleer de inhoud van het linkermenu om te bevestigen of je actieve Skype-abonnementen hebt. Als je dat doet, volg dan de aanwijzingen om deze abonnementen op te zeggen.
  5. Verwijder als laatste en optionele voorzorgsmaatregel alle betalingsmethoden die je hebt geregistreerd. Klik hiervoor op Factureringsinformatie in het linkerdeelvenster.

    Image
    Image
  6. Klik in het volgende scherm op Betalingsdetails.

    Image
    Image
  7. Het volgende gedeelte toont de creditcards die op uw account zijn opgeslagen. Klik op Delete om deze kaarten te verwijderen.

    Als u een betaalmethode van dit scherm verwijdert, wordt deze verwijderd van andere plaatsen in uw Microsoft-account.

    Image
    Image

Het volledig verwijderen van je Skype-account betekent ook dat je je Microsoft-account, toegang tot het Windows-besturingssysteem en andere applicaties en diensten verliest. U kunt uw accountgegevens echter uit de database verwijderen, waardoor het voor anderen moeilijker (of in sommige gebieden onmogelijk) wordt om u op Skype te vinden. Hier is hoe.

Een Skype voor Bedrijven-account verwijderen

Skype voor Bedrijven-accounts werken anders dan persoonlijke accounts. Als je een Skype voor Bedrijven-account hebt dat je wilt verwijderen, neem dan contact op met je accountbeheerder. Aangezien deze accounts deel uitmaken van de Microsoft 365-beheerdersportal, zal de persoon of het team dat verantwoordelijk is voor Skype in uw organisatie het verwijderingsproces afhandelen.

Aanbevolen: