Netflix en Waze Gamify Your Summer Roadtrip

Netflix en Waze Gamify Your Summer Roadtrip
Netflix en Waze Gamify Your Summer Roadtrip
Anonim

Roadtrips horen bij de zomer, maar urenlang rijden belast je hersenen, je lichaam en, belangrijker nog, het geduld van kinderen die in de auto zitten.

Netflix en navigatie-experts Waze hebben de handen ineengeslagen om autorijden te gamificeren en wat broodnodige pit toe te voegen aan de eindeloze wildgroei van het Amerikaanse snelwegsysteem. Dit komt in de vorm van een soort tie-in-game voor de aanstaande Netflix originele animatiefilm, The Sea Beast.

Image
Image

Deze rijervaring verandert echte navigatiekaarten in zeekaarten, compleet met angstaanjagende zeedieren om te vermijden, vriendelijke NPC's en tal van in-game verrassingen.

Zoals eerder vermeld, is de ervaring gebaseerd op een animatiefilm, dus je speelt als hoofdpersonage Maisie, een verstekeling, en haar ondeugende monstervriend Blue. Waze zegt dat chauffeurs "zullen genieten van de onwaarschijnlijke komedie van hun vriendschap terwijl ze je helpen bij elke bocht die je neemt."

Als zodanig belooft het bedrijf veel komische geluidseffecten, grappige scherts en een avontuur dat begint "waar de kaart eindigt".

Waze en Netflix blijven hier moeder over de eigenlijke gameplay-mechanica, maar de ervaring is vanaf vandaag toegankelijk. Activeer de ervaring door te tikken op de banner "Zeebeestmodus inschakelen" in de Waze-app.

Dit unieke rij-avontuur is wereldwijd beschikbaar, maar de dialoog is alleen in het Engels. De bedrijven zeggen ook dat dit een tijdelijk evenement is, hoewel ze niet hebben aangegeven wanneer de game niet langer beschikbaar zal zijn.

Om de hype voor The Sea Beast verder te vergroten, organiseert Netflix ook een reeks meeslepende logeerevenementen voor kinderen die door het hele land worden gehouden in aquaria, musea en andere locaties. De film begint op 8 juli te streamen.

Aanbevolen: