Tech-Adaptika lanceert een VR Summer School met Avatars

Tech-Adaptika lanceert een VR Summer School met Avatars
Tech-Adaptika lanceert een VR Summer School met Avatars
Anonim

Voilà Learning en Tech-Adaptika hebben de lancering aangekondigd van de eerste op avatars gebaseerde virtual reality-zomerschool in Noord-Amerika.

Het nieuws viel vrijdag, waarbij Tech-Adaptika onthulde dat de komende zomerschool lessen zou aanbieden voor studenten in de klassen één tot en met 12, inclusief cursussen in Engels, Frans en wiskunde. De school wordt gelanceerd in samenwerking met Voilà Learning en maakt deel uit van het streven van de twee bedrijven om studenten meer mogelijkheden te bieden na een jaar van gedeeltelijke of volledige schoolsluiting.

Image
Image

“We willen de leerkloof voor Canadese en Amerikaanse studenten helpen overbruggen door kansen te creëren voor zinvolle interacties op een veilige manier”, legt Carrie Purcell, de mede-oprichter van Tech Adaptika, uit in een persbericht."Ons virtuele platform stelt docenten in staat om op een meer mensgerichte manier les te geven."

Volgens de aankondiging kunnen zowel studenten als docenten hun eigen avatars aanpassen, zodat ze volledig ondergedompeld kunnen worden in het klaslokaal. Net als in een fysiek klaslokaal, kunnen studenten rechtstreeks contact maken met hun medestudenten en docenten.

In navolging van vorig jaar zegt Tech-Adaptika dat deze zomerschool slechts één manier is om terug te vechten tegen de negatieven die het onderwijs in 2020 en begin 2021 hebben beïnvloed. Met veel scholen die gedurende het schooljaar 2020 zijn gesloten, merkt het bedrijf op dat veel kinderen nu achterblijven met het minimale leesvaardigheidsniveau, en zowel Tech-Adaptike als Voilà Learning geloven dat virtuele zomerscholen zoals die van hen kunnen helpen het tij te keren.

Het zomerschoolplatform is beschikbaar van 15 juli tot 15 september en loopt van maandag tot en met donderdag van 9.00 uur tot 12.00 uur (oosterse tijd). Tech-Adaptika zegt ook dat het programma beschikbaar zal zijn voor schoolbesturen in heel Noord-Amerika en dat het wordt gefinancierd door zowel de Canadese als de Amerikaanse overheid.

Aanbevolen: