Nu kun je voor nog meer Snapchat betalen

Nu kun je voor nog meer Snapchat betalen
Nu kun je voor nog meer Snapchat betalen
Anonim

Als je iets meer uit Snapchat wilde halen, is daar een nieuw Snapchat+ abonnementsniveau voor.

Het nieuwe Snapchat+-abonnement van de app biedt meer functies die je maandelijks kunt gebruiken (of in sommige gevallen vroeg kunt testen). Hoewel Snapchat niet in detail is gegaan over deze functies, lijkt de implicatie te zijn dat het zal fungeren als een soort proeftuin voor vroege toegang, met wat extra voordelen.

Image
Image

Een Snapchat+-abonnement zal, volgens Snapchat, "… nieuwe Snapchat-functies leveren aan enkele van de meest gepassioneerde leden van onze gemeenschap en ons in staat stellen om geprioriteerde ondersteuning te bieden." Lidmaatschap geeft toegang tot een aantal niet-gespecificeerde exclusieve app-functies, maar er is meer aan de hand.

Leden zullen ook enkele functies kunnen uitproberen voordat ze aan de rest van de gebruikersgroep worden vrijgegeven, mogelijk ook door feedback te geven om ze te verfijnen, maar Snapchat heeft hier geen commentaar op gegeven. In sommige gevallen kunnen abonnees ook experimentele functies testen ruim voordat ze live gaan (of worden stopgezet).

Snapchat+ is nu beschikbaar voor $ 3,99 per maand voor gebruikers in de VS, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Nieuw-Zeeland, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten en het VK. Om je aan te melden, hoef je alleen maar de optie Snapchat+ te selecteren op je persoonlijke Snapchat-profielpagina.

Aanbevolen: