Hoe WhatsApp op je Apple Watch te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe WhatsApp op je Apple Watch te gebruiken
Hoe WhatsApp op je Apple Watch te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Meldingen > WhatsApp > inschakelen Meldingen toestaan.
  • Open vervolgens de Watch-app, selecteer Notifications en schakel WhatsApp. in
  • Met Chatify kun je WhatsApp-berichten verzenden en ontvangen, chatafbeeldingen bekijken en meer.

Dit artikel legt uit hoe je WhatsApp-meldingen kunt ontvangen en berichten kunt verzenden en ontvangen op een Apple Watch. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op WhatsApp voor iPhones met iOS 9 en hoger.

WhatsApp-meldingen ontvangen op Apple Watch

WhatsApp bevat geen officiële app voor Apple Watch. Je bent dus beperkt tot de basis: het ontvangen van berichtmeldingen op je Apple Watch en reageren door te kiezen uit een lijst met eenvoudige, snelle antwoorden.

Hier leest u hoe u WhatsApp Messenger-meldingen op uw Apple Watch kunt ontvangen.

  1. Op je iPhone, open Instellingen.
  2. Ga naar Meldingen.
  3. Scroll naar beneden en selecteer WhatsApp.

    Image
    Image
  4. Zet de Meldingen toestaan tuimelschakelaar aan.
  5. Selecteer Toon in Berichtencentrum en Toon op vergrendelscherm.

    Image
    Image

Schakel desgewenst ook Sounds, Badges en Banners. in

Nu deze instellingen zijn ingeschakeld, configureert u uw Apple Watch om meldingswaarschuwingen van WhatsApp te spiegelen:

  1. Op je iPhone, open de Watch app.
  2. Ga naar Meldingen.
  3. Scroll naar beneden naar WhatsApp en activeer de Notification knop.

    Image
    Image
  4. Je ontvangt nu WhatsApp-meldingen op je Apple Watch.

De functionaliteit is beperkt. U kunt geen nieuw bericht starten, geen spraakberichten gebruiken of een antwoord typen. U kunt kiezen uit een lijst met eenvoudige antwoordopties, zoals Hallo, What's up, OK, of Onderweg.

Chatify voor WhatsApp op Apple Watch

Chatify zet WhatsApp om je pols. Gebruik het om WhatsApp-berichten te verzenden en ontvangen, chatafbeeldingen te bekijken, naar spraakberichten te luisteren, emoji's en stickers te bekijken en te zien wanneer contacten terugschrijven.

Chatify voor WhatsApp is geen officiële WhatsApp-applicatie gemaakt door Facebook. Zoals met alle toepassingen van derden, wees voorzichtig bij het delen van uw informatie.

Chatify dient als berichtomslag voor de Apple Watch. Tientallen applicaties in de App Store voeren dezelfde functie uit. Als je niet tevreden bent met Chatify, of je wordt afgeschrikt door gebruikersrecensies, kies dan een alternatieve applicatie. Ze gebruiken allemaal dezelfde set API's om achter de schermen op je iOS-apparaat te werken. WatchChat is een app van $ 2,99 met uitstekende recensies. WatchUp ondersteunt spraakberichten, afbeeldingen en emoji's. Zoek in de App Store om er een te vinden die het beste bij u past.

Om Chatify op uw Apple Watch in te stellen, moet u ervoor zorgen dat uw Apple Watch correct is gekoppeld aan uw iPhone en is bijgewerkt naar de nieuwste versie. Log in bij WhatsApp op je iPhone.

  1. Download Chatify voor WhatsApp vanuit de App Store op je iPhone.
  2. Open Chatify op je Apple Watch. Je krijgt een QR-code te zien die je kunt scannen met WhatsApp.
  3. Open WhatsApp op je iPhone en selecteer Instellingen > WhatsApp Web/Desktop > Scan QR Code.

  4. Scan met uw iPhone-camera de QR-code die wordt weergegeven op uw Apple Watch.
  5. WhatsApp-berichten verschijnen nu op je Apple Watch. Je kunt ook rechtstreeks vanaf je pols antwoorden.

    Image
    Image

Chatify biedt een upgrade van $ 4,99 naar Chatify Premium. De upgrade ontgrendelt extra functies, zoals hogere downloadsnelheden en uitgebreide zoekmogelijkheden.

FAQ

    Hoe gebruik ik WhatsApp op een iPad?

    Er is geen WhatsApp iPad-app. Gebruik de webinterface als tijdelijke oplossing om WhatsApp op een iPad te gebruiken. Start Safari op de iPad en ga naar de website van WhatsApp. Open WhatsApp op je iPhone, ga naar Instellingen > WhatsApp Web/Desktop,en scan de QR-code. Je ziet WhatsApp-berichten op de iPad.

    Hoe gebruik ik WhatsApp op een computer?

    Als je WhatsApp op een computer wilt gebruiken, ga je naar WhatsApp Web of download je de WhatsApp-app voor desktop en selecteer je de downloadlink van je besturingssysteem. Je ziet een QR-code. Ga in de mobiele WhatsApp-app naar Chats > More (drie stippen) > WhatsApp Web en scan de QR-code. Sluit WhatsApp op je telefoon en gebruik het vanaf je computer.

    Hoe gebruik ik WhatsApp zonder een telefoonnummer te tonen?

    Als je WhatsApp zonder telefoonnummer wilt gebruiken, gebruik je tijdens het instellen een vast telefoonnummer om je mobiele nummer te verbergen. Tik tijdens het instellen op Bel mij en beantwoord de automatische oproep om uzelf te verifiëren. Of gebruik een service van derden zoals TextNow om de app in te stellen met een virtueel nummer om uw persoonlijke nummer privé te houden.

Aanbevolen: