De 6 beste apps om te faxen vanaf een telefoon

Inhoudsopgave:

De 6 beste apps om te faxen vanaf een telefoon
De 6 beste apps om te faxen vanaf een telefoon
Anonim

Het komt misschien niet vaak voor, maar het is soms nodig om een fax te verzenden. Dat doe je vanaf je smartphone of tablet. Hier zijn enkele van de beste fax-apps die beschikbaar zijn voor Android- en iOS-apparaten.

eFax

Image
Image

Dit bedrijf is een van de meest bekende internetfaxdiensten. Het mobiele aanbod kan faxen als PDF-bestanden verzenden vanaf uw apparaat en integreren met uw contacten voor gemakkelijke toegang. U kunt documenten bijvoegen om te faxen vanuit Dropbox, Box, iCloud en andere opslagplaatsen aan de serverzijde. U kunt ook notities of uw elektronische handtekening toevoegen voordat u deze indient. Met het bedrijf kunt u faxen ontvangen op een toegewezen nummer en faxen zijn zichtbaar in de app.

Met een gratis proefperiode van 14 dagen kunt u de eFax-services uitproberen. Daarna wordt u maandelijks gefactureerd, afhankelijk van het gekozen abonnement. Voor een vast bedrag van ongeveer $ 16 per maand, kunt u met eFax Plus 170 pagina's verzenden en ontvangen, waarna u tien cent in rekening wordt gebracht voor elke extra pagina. Als u van plan bent vaker te faxen, is het misschien de moeite waard om naar het eFax Pro-abonnement te kijken.

FaxFile

Image
Image

Met FaxFile kun je bestanden of foto's vanaf je telefoon of tablet naar faxmachines in de VS, Canada en sommige internationale locaties sturen. Uw bestanden worden overgebracht naar de FaxFile-servers. Daar wordt het bestand geconverteerd naar het juiste formaat en als een papieren fax naar uw bestemming verzonden.

De app ondersteunt PDF- en Word-documenten, samen met PNG- en JPG-afbeeldingen, zoals die van de camera van uw apparaat.

U kunt geen faxen ontvangen met de huidige versie van de app.

Er is geen account of abonnement vereist om berichten via FaxFile te verzenden. Je moet wel credits kopen. De prijzen variëren afhankelijk van of u een fax naar een binnenlandse locatie of internationaal verzendt.

Download voor

PC-FAX.com FreeFax

Image
Image

Met de PC-FAX.com FreeFax-app kun je faxen verzenden zonder je te registreren of je ergens op te abonneren. U kunt een foto van uw document maken en deze vanaf uw telefoon faxen. Hiermee kunt u ook e-mail en bepaalde e-mailbijlagen verzenden. U kunt in de app een nieuw faxbericht opstellen en verzenden, of documenten verzenden vanuit Dropbox en Google Drive.

De app biedt een interessante service, naast faxen. Hiermee kunt u tegen betaling echte brieven verzenden met traditionele post.

FreeFax stelt u in staat om één pagina per dag gratis te verzenden naar ongeveer 50 landen, waaronder de V. S. S., Canada, Australië, China, Rusland, Japan en verschillende Europese bestemmingen. Als u meer moet verzenden, zijn er in-app-aankopen en variëren de kosten afhankelijk van de zone en het aantal pagina's. U kunt ook faxen ontvangen met FreeFax, maar alleen als u zich registreert en een hostnummer aanschaft.

Download voor

Genius Fax

Image
Image

Genius Fax is een andere app waarmee je afbeeldingen en PDF-bestanden naar een faxapparaat kunt sturen, met ondersteuning voor meer dan 40 bestemmingslanden. Het biedt ook een re altime bezorgbevestiging en de mogelijkheid om uw eigen nummer te kopen om faxberichten te ontvangen voor $ 3,49 per maand.

De prijsstructuur is gebaseerd op credits, waarbij één credit gelijk is aan één pagina. Elke verzonden pagina kost $ 0,99, of het nu binnenlands of internationaal is, en tegoeden kunnen worden gekocht in stappen van één, 10 en hoger.

Download voor

iFax

Image
Image

Deze app met veel functies biedt een intuïtieve, gemakkelijk te navigeren interface waarmee je snel faxen kunt verzenden zonder een account aan te maken of je ergens voor aan te melden. iFax ondersteunt het verzenden van faxberichten vanuit PDF-bijlagen. De app is geïntegreerd met Dropbox, Google Drive en Box en maakt aanpasbare voorpagina's met uw logo en handtekening mogelijk.

Met de scannerfunctie kunt u foto's van documenten bijsnijden en de helderheid en scherpte aanpassen voordat u een beveiligde verzending verzendt met behulp van HIPAA-compatibele technologie. U kunt per fax of via tegoedpakketten betalen, wat geld kan besparen als u van plan bent het vaak te gebruiken. Er zijn veel aankoopopties beschikbaar en u kunt gratis credits verdienen door anderen naar de app te verwijzen.

iFax heeft ook Apple Watch-ondersteuning voor het ontvangen van faxen.

Als je ervoor kiest om een faxnummer te kopen, krijg je een onbeperkt aantal inkomende faxen naar je apparaat gestuurd. Amerikaanse nummers zijn de eerste zeven dagen gratis beschikbaar.

Download voor

Faxbrander

Image
Image

Hoewel het niet de meest veelzijdige optie op de lijst is en bekend staat als onbetrouwbaar en soms met fouten, is Fax Burner hier om één belangrijke reden. U kunt maximaal vijf pagina's gratis verzenden voordat u geld uitgeeft. Dit is een eenmalig iets. Het kan echter handig zijn als u in de knoop zit en onmiddellijk een fax wilt verzenden zonder uw portemonnee uit te graven.

Fax Burner stelt je in staat een voorblad in de app te typen en je camera of fotobibliotheek te gebruiken om afbeeldingen bij te voegen van documenten die je moet faxen. U kunt ook formulieren ondertekenen voordat u de fax verzendt.

Aanbevolen: