Hoe u uw Shipt-lidmaatschap kunt annuleren

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Shipt-lidmaatschap kunt annuleren
Hoe u uw Shipt-lidmaatschap kunt annuleren
Anonim

Wat te weten

  • Een bestelling annuleren (als het winkelen nog niet is begonnen): Ga naar Verzenden, klik op Account > Bestelgeschiedenis. Zoek de bestelling, klik op Details bekijken > Bestelling annuleren.
  • Annuleer een bestelling met de app Verzenden (als het winkelen nog niet is begonnen): Tik op Bestellingen, zoek uw bestelling en tik op Bestelling annuleren.
  • E-mail, bel of chat met de klantenondersteuning van Shipt om een bestelling te annuleren met een bezorgtijd van minder dan een uur of om een lidmaatschap te annuleren.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een bestelling annuleert die u heeft geplaatst bij de op een abonnement gebaseerde online boodschappenservice van Shipt, of hoe u uw Shipt-lidmaatschap volledig opzegt.

Een verzonden bestelling annuleren

Verzenden stelt je in staat om elke bestelling te annuleren voor een volledige terugbetaling, zolang je dit doet voordat je shopper is begonnen met winkelen. In de meeste gevallen kunt u zonder problemen tot een uur voor het bezorgvenster annuleren. U kunt zelf annuleren via de website of de Shipt-app zonder contact op te nemen met de klantenservice.

Image
Image

Een verzonden bestelling annuleren via de website

Als je Shipt via de website in een volledige browser gebruikt, kun je Shipt-bestellingen als volgt annuleren via de website:

  1. Navigeer naar Shipt.com, log in en klik op Account.

    Image
    Image
  2. Klik op Bestelgeschiedenis.

    Image
    Image
  3. Zoek de bestelling die je wilt annuleren en klik op Details bekijken.

    Image
    Image
  4. Klik op Bestelling annuleren onderaan de bestelling.

    Image
    Image
  5. Klik op Yes om de annulering te bevestigen.

    Image
    Image

Een verzonden bestelling annuleren met de app

Als je niet achter je computer zit, kun je Verzonden bestellingen ook annuleren met de handige telefoon-app:

  1. Open de Shipt-app en tik op het pictogram Orders in de rechterbenedenhoek.
  2. Zoek de bestelling die je wilt annuleren en tik erop.
  3. Scroll naar de onderkant van de bestelling en tik op bestelling annuleren.
  4. Tik op yes om te bevestigen.

Problemen met het annuleren van verzonden bestellingen

Je kunt een Shipt-bestelling nog steeds annuleren als je bezorgtijdstip minder dan een uur verwijderd is, of zelfs als je klant al in de winkel is, maar je kunt het niet zelf doen. Als u zich in die situatie bevindt, moet u contact opnemen met de klantenservice van Shipt om de bestelling te annuleren.

Als je geen bestelling annuleren-knop ziet op de website of app onder aan de bestelling die je wilt annuleren, betekent dit meestal dat deze te dicht bij je venster of uw bestelling is al in uitvoering. Neem in dat geval contact op met de klantenservice van Shipt om te annuleren.

Hoe u uw Shipt-lidmaatschap of gratis proefversie kunt annuleren

Shipt maakt het niet gemakkelijk om je lidmaatschap op te zeggen. In tegenstelling tot de meeste online lidmaatschapsdiensten, is er geen manier om uw lidmaatschap op te zeggen via de Shipt-website of -app. Als u uw lidmaatschap wilt opzeggen, moet u de klantenservice van Shipt bellen of contact met hen opnemen via de Shipt-website.

U moet hetzelfde proces gebruiken om een gratis proefperiode van Shipt te annuleren. Als je je gratis proefperiode niet annuleert voordat de proefperiode afloopt, zullen ze automatisch de creditcard belasten die je hebt opgegeven tijdens het aanmeldingsproces.

Zo kunt u uw Shipt-lidmaatschap online annuleren:

  1. Navigeer naar help.shipt.com en klik op LIVE CHAT in de rechterbenedenhoek.

    Image
    Image
  2. Voer uw naam en e-mailadres in en klik op Start chatten.

    Image
    Image
  3. Verzoek om je account te annuleren en wacht op een reactie.
  4. Geef alle informatie die de medewerker van de klantenservice nodig heeft.
  5. De agent moet uw verzoek honoreren en uw account annuleren.

Andere manieren om een Shipt-lidmaatschap te annuleren

Naast de livechat-optie op de Shipt-website, kun je ook annuleren door te bellen of te e-mailen met de klantenservice van Shipt. De e-mailmethode is het gemakkelijkst, omdat u niet hoeft te wachten tot er een ondersteuningsmedewerker beschikbaar is. Bellen zorgt er echter voor dat je lidmaatschap meteen wordt opgezegd en dat je niet hoeft te wachten op een bevestigingsmail.

Het telefoonnummer dat u moet bellen om een Shipt-lidmaatschap te annuleren is (205) 502-2500 Er is geen gratis nummer, dus er kunnen kosten in rekening worden gebracht, afhankelijk van uw locatie en telefoon dienst. Als u liever per e-mail annuleert, kunt u contact opnemen met Ship via [email protected]

Ongeacht de methode die u besluit te gebruiken, u moet uw naam, telefoonnummer en e-mailadres opgeven en aangeven dat u uw account wilt annuleren.

De klantenondersteuning van Shipt kan u een gratis lidmaatschapsperiode aanbieden om de service verder uit te proberen. Houd er rekening mee dat wanneer die gratis periode afloopt, ze kosten in rekening brengen en dat je het annuleringsproces helemaal opnieuw moet doorlopen.

Aanbevolen: