CyberPower CP1500AVRLCD Review

Inhoudsopgave:

CyberPower CP1500AVRLCD Review
CyberPower CP1500AVRLCD Review
Anonim

De CP1500AVRLCD UPS van CyberPower is de beste batterijback-up in zijn klasse die we met genoegen hebben mogen beoordelen.

Het aantrekkelijke ontwerp, de kant-en-klare bruikbaarheid en de unieke batterij- en energiebesparingsfuncties maken dit de gemakkelijke keuze van UPS voor high-end pc's.

CyberPower zit al meer dan tien jaar in de UPS-business en dat is te zien. Alleen al de automatische spanningsregeling en GreenPower UPS-functies zijn voldoende redenen om de CP1500AVRLCD te verkiezen boven een vergelijkbare UPS.

Image
Image

Als u op zoek bent naar de beste UPS voor uw krachtige computer, dan is uw zoektocht voorbij. Koop deze.

Wat we leuk vinden

  • Slank, afgerond ontwerp is een aantrekkelijk alternatief voor standaard doosvormige batterijback-ups.
  • Geen batterijaansluiting nodig; direct uit de doos klaar.
  • GreenPower UPS vermindert de energiebehoefte aanzienlijk in vergelijking met apparaten zonder deze functie.
  • Batterijlevensduur tot zes jaar.
  • Weegt iets meer dan 25 lbs; lichter dan de meeste concurrerende UPS-apparaten.

Wat we niet leuk vinden

Het biedt slechts vier back-up-uitgangen voor batterijen.

Meer over de CP1500AVRLCD

  • Vier stopcontacten bieden batterijback-up plus overspanningsbeveiliging, terwijl vier extra stopcontacten alleen overspanningsbeveiliging bieden.
  • Het geïntegreerde LCD-scherm geeft alles weer wat u maar wilt weten over de status van de UPS.
  • GreenPower UPS-technologie omzeilt de UPS-transformator wanneer de inkomende stroom normaal is, waardoor het energieverbruik drastisch wordt verminderd.
  • In tegenstelling tot sommige andere UPS-eenheden, zijn de batterijen vooraf aangesloten, waardoor deze eenheid klaar is voor gebruik.
  • De AVR handhaaft een veilige spanning tijdens kleine stroomschommelingen zonder de batterij te gebruiken, waardoor de levensduur van de batterij aanzienlijk wordt verlengd.
  • Maximale capaciteit is een krachtige 900 Watt / 1500 VA, perfecte ondersteuning voor de hedendaagse high-performance pc's.
  • Deze CyberPower UPS weegt slechts 25 lbs, wat merkbaar lichter is dan andere batterijback-ups in zijn klasse.
  • PowerPanel Management-software en een USB-kabel worden meegeleverd om de UPS vanaf uw computer te helpen beheren.
  • Het opladen van de lege tot volledige batterij duurt ongeveer 16 uur, maar de kans is groot dat de UPS bij aankoop ten minste gedeeltelijk wordt opgeladen.
  • De meegeleverde gebruikershandleiding is verrassend gemakkelijk te lezen en te begrijpen.

Gedachten over de CyberPower CP1500AVRLCD

We waren enorm onder de indruk van deze UPS. We hebben eerder verschillende batterijback-upsystemen aanbevolen voor krachtige computers hier op Lifewire, maar de CP1500AVRLCD overtreft ze allemaal.

Twee functies stellen het boven gelijkaardige batterijback-upapparaten die we hebben beoordeeld: GreenPower UPS-bypass en automatische spanningsregeling.

GreenPower UPS Bypass is een energiebesparingstechnologie die eigendom is van CyberPower. In een traditioneel UPS-ontwerp wordt de inkomende stroom altijd door een transformator geleid die helpt bij het regelen van de spanning, zelfs als de inkomende spanning goed is.

De CP1500AVRLCD, met GreenPower UPS-technologie, omzeilt de transformator gedurende het overgrote deel van de tijd dat de stroom uit het stopcontact naar verwachting presteert. Dit vermindert de energie die nodig is om de UPS te laten werken, wat naar schatting $ 70 per jaar bespaart op uw elektriciteitskosten!

Automatische spanningsregeling (AVR) is een technologie die wordt gebruikt om de inconsistente stroom die u soms van het stopcontact ontvangt, te stabiliseren. Uw computer heeft 110V/120V nodig om goed te kunnen werken. In een standaard UPS levert de batterij stroom als de inkomende spanning onder dit niveau da alt.

In de CP1500AVRLCD levert de AVR een consistent vermogen aan uw computersysteem wanneer de inkomende spanning da alt tot zo laag als 90V of stijgt tot wel 140V, waardoor het batterijgebruik aanzienlijk wordt verminderd en de levensduur van uw batterijen wordt verlengd. De CP1500AVRLCD werkt als een traditionele UPS wanneer de inkomende spanningen buiten dit bereik liggen.

Het apparaat bevat twee identieke batterijen die u zelf kunt vervangen als ze uiteindelijk niet meer goed werken. U kunt ze vervangen door elke HR1234W-batterij.

Het uitpakken en instellen van de CP1500AVRLCD had niet eenvoudiger kunnen zijn. Er was van onze kant geen aansluiting op de batterij nodig, alleen al een reden om deze UPS te verkiezen boven een aantal andere.

Met een maximale capaciteit van 900 W is deze UPS een uitstekende keuze voor prestatiesystemen. We hebben getest op een high-end desktopcomputer met twee 19-inch LCD-monitoren, en volgens het LCD-frontpaneel van de UPS heeft deze een belasting van 16% en kan een looptijd van ongeveer 40 minuten worden verwacht.

Het enige dat ons ervan weerhoudt om het een volledige vijf sterren te geven, is het feit dat er slechts vier back-uppunten voor batterijen zijn. Om eerlijk te zijn, dat is waarschijnlijk genoeg voor de meerderheid van de mensen, plus er zijn vier stopcontacten met alleen stroom. Acht verkooppunten zouden het scala aan computergerelateerde apparaten in de meeste werkruimten moeten dekken.

CyberPower's CP1500AVRLCD UPS is simpelweg het beste UPS-apparaat dat we ooit hebben getest. We hebben geen enkel voorbehoud om het aan te bevelen aan iedereen die op zoek is naar een UPS voor een high-end computersysteem.

Na jaren van gebruik

We gebruiken deze UPS nu al meer dan tien jaar zonder problemen op een grote computer. Een batterijback-up kan er op papier geweldig uitzien, maar echt, langdurig gebruik is de enige echte test, en de CP1500AVRLCD doorstaat die met vlag en wimpel.

Aanbevolen: