Hoe de iPad-agenda te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe de iPad-agenda te gebruiken
Hoe de iPad-agenda te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Snel openen: druk lang op de Home-knop en zeg 'Agenda openen' of typ calendar in Spotlight Search.
  • Planning controleren: houd de knop Home lang ingedrukt en zeg: "Laat mijn planning zien", of veeg naar links voor de weergave Vandaag.
  • Schedule: Druk lang op de Home-knop en zeg, "Plan [event/time], " of selecteer in de app plus (+) > datum/tijd afspraak instellen.

Dit artikel legt uit hoe je de ingebouwde Agenda-app gebruikt op een iPad en iPad Pro.

Toegang tot de iPad en iPad Pro Agenda-app

De kalender helpt u niet alleen bij het organiseren van uw evenementen, vergaderingen, afspraken en sociale activiteiten, maar kan u ook herinneringen sturen met de huidige verkeersomstandigheden. Het is ook een universele kalender. Dit betekent dat het kan werken met andere agenda's, waaronder Google Agenda, Yahoo Agenda en agenda-apps van derden die te vinden zijn in de App Store. Deze veelzijdigheid is waarom het belangrijk is om te leren hoe je de iPad Agenda-app gebruikt.

Het controleren van je agenda lijkt misschien vrij duidelijk, omdat je gewoon op het app-pictogram kunt tikken om je agenda te bekijken. Er zijn ook andere manieren om het te openen en te controleren.

Open je agenda snel:

Je kunt altijd pagina na pagina met app-pictogrammen doorzoeken, maar er zijn twee snelle manieren om een app op je iPad te starten.

  • Siri is de snelste manier om een app te starten, inclusief de Agenda. Houd gewoon de Home-knop ingedrukt om Siri te activeren en zeg: "Open Agenda."
  • Praat je niet graag tegen je tablet? Spotlight Search is ook een snelle manier om apps te openen zonder scherm na scherm te hoeven scrollen. Schuif een vinger naar beneden over een lege ruimte op het startscherm, het scherm met alle app-pictogrammen. Hiermee wordt Spotlight-zoekopdracht geopend. Begin met het typen van "Agenda" en tik op het app-pictogram wanneer het verschijnt.

Controleer uw schema zonder de iPad-agenda te openen:

Wil je gewoon je volgende vergadering zien? Het is niet nodig om de Agenda-app te openen om je planning te bekijken.

  • Nogmaals, Siri is je vriend. "Laat me mijn agenda zien" toont al uw afspraken voor de dag. U kunt dit ook wijzigen met een datum. Probeer: "Laat me mijn schema voor woensdag zien."
  • De iPad heeft ook een "Today View"-scherm dat toegankelijk is door vanaf de linkerkant van het scherm naar de rechterkant van het scherm te vegen op de allereerste pagina met apps. De Vandaagweergave toont u een "UP NEXT"-venster met uw volgende vergadering of afspraak. Als je op dit venster tikt, ga je naar de afspraak in de Agenda-app.
  • De Vandaagweergave is ook toegankelijk terwijl uw iPad is vergrendeld, dus u hoeft uw iPad niet te ontgrendelen om uw volgende vergadering te controleren. U moet uw iPad ontgrendelen om uw volledige agenda te bekijken, zelfs als u op de gebeurtenis vanaf dit scherm tikt.

Wilt u niet dat uw agenda-afspraken toegankelijk zijn vanaf het vergrendelscherm? Start de iPad Instellingen-app, kies Touch ID & Password in het menu aan de linkerkant en tik op de aan/uit-schakelaar naast Today View U kunt schakel ook Siri, Meldingen en andere functies uit vanaf het vergrendelscherm.

Een evenement plannen op uw iPad-agenda

Het zal je nu waarschijnlijk niet verbazen dat er meerdere manieren zijn om een evenement in je planning te maken. Je kunt ook een locatie, notities en zelfs een website aan een evenement toevoegen. De locatie is belangrijk als je naast je afspraak ook verkeersinformatie wilt ontvangen.

Image
Image
  • Siri is de snelste manier om een evenement te plannen. "Plan een vergadering van twee uur met de titel Conference Call for Tomorrow om 15:00 uur." Merk op dat u zowel de duur en de titel als de datum en tijd kunt specificeren. Nadat je de afspraak hebt gepland, kun je op het agendavenster tikken dat Siri je als bevestiging toont om rechtstreeks naar de afspraak in de Agenda-app te gaan.
  • In de Agenda-app kun je een nieuwe afspraak toevoegen door op de dag van de vergadering met je vinger te drukken. Uw vinger moet tegen een leeg gedeelte van de dagbox worden gedrukt. Dit heeft als voordeel dat de juiste datum wordt ingevuld.
  • Je kunt ook op het plusteken (+) in de rechterbovenhoek van het scherm tikken om een lege gebeurtenis toe te voegen. U moet de datum en tijd handmatig instellen.
  • Plan het evenement om elke dag, week, 2 weken, maand, jaar of aangepast interval te herhalen door op Herhalen te tikken.
  • Kies Melding om een herinnering te ontvangen op de dag van het evenement, een dag voor het evenement, twee dagen voor het evenement of een week voorafgaand aan het evenement.
  • Onder aan het bewerkingsscherm bevinden zich invoervakken voor URL, het webadres dat u bij de gebeurtenis wilt opslaan, en een veld Opmerkingen.

Wilt u de standaardkalender die voor evenementen wordt gebruikt, wijzigen? Start de app Instellingen, kies Kalender in het menu aan de linkerkant en tik op Standaardagenda voor een lijst met beschikbare agenda's (Google, Yahoo, enz.).

Hoe u uw Google- of Yahoo-agenda kunt koppelen

De mogelijkheid om je agenda van Google, Yahoo of andere derde partijen te verbinden met je iPad-agenda maakt de ingebouwde app de beste agenda-app op de iPad. En het is heel eenvoudig om je externe agenda te koppelen, zeker als je je account al hebt ingesteld op je iPad. Deze agenda's worden vrijwel onmiddellijk gesynchroniseerd, dus zodra u een vergadering toevoegt aan uw Google-agenda, zou u deze in uw iPad-agenda moeten zien.

  1. Start eerst de app Instellingen op uw iPad.
  2. Scrol omlaag in het menu aan de linkerkant en kies Wachtwoorden en accounts.

    Image
    Image
  3. Als je het account al op je iPad hebt ingesteld, tik je op de accountnaam en zet je de aan/uit-schakelaar naast Agenda op aan.
  4. Als je het account nog niet hebt ingesteld, tik je op de service die je wilt toevoegen, zoals Google, Yahoo! of Exchange.
  5. Je wordt naar de website van de host geleid. Je moet inloggen op je account.

  6. Nadat je je hebt aangemeld bij je account, moet de kalenderoptie standaard zijn ingeschakeld.

Aanbevolen: