Hoe Twitter-video's op iOS, Android en Windows op te slaan

Inhoudsopgave:

Hoe Twitter-video's op iOS, Android en Windows op te slaan
Hoe Twitter-video's op iOS, Android en Windows op te slaan
Anonim

Wat te weten

  • Het downloaden van Twitter-video's op een pc of Mac is de gemakkelijkste methode. Kopieer de URL van de video en ga naar DownloadTwitterVideo.com.
  • Het downloaden van video's op iOS of Android is moeilijker en vereist een app van derden, zoals de MyMedia-app (iOS) of +Download (Android).

Dit artikel legt uit hoe je Twitter-video's downloadt voor offline afspelen op iOS, Android en een computer. De stappen zijn van toepassing op alle platforms en alle apparaten.

Twittervideo's downloaden op uw computer

Video's bekijken en delen op Twitter is vrij eenvoudig, maar ze op je computer, smartphone of tablet opslaan is onmogelijk op het platform, dus gebruikers worden gedwongen alternatieve methoden te vinden om hun favoriete Twitter-clips te downloaden. Downloaden op een computer is verreweg de gemakkelijkste methode en vereist geen installatie van extra software. Hier is hoe:

Image
Image
  1. Open een webbrowser naar keuze en ga naar Twitter.com. U hoeft niet in te loggen.
  2. Zoek de tweet met de video die je wilt opslaan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de datum van de tweet; dat is de permalink.
  4. Er verschijnt een menu. Selecteer Kopieer linkadres. Het webadres van de tweet wordt nu opgeslagen op het klembord van je computer.

    Image
    Image
  5. Ga naar DownloadTwitterVideo.com.
  6. Plak het webadres van de tweet in het veld op de website door er met de rechtermuisknop op te klikken en Plakken te selecteren, of druk op Ctrl +V op Windows, Command +V op de Mac.

  7. Druk op Enter.
  8. Er verschijnen twee knoppen met opties voor het downloaden van je video. Kies MP4 voor een lage resolutie versie van de video; MP4 HD voor een versie met hoge resolutie.
  9. Klik met de rechtermuisknop op de nieuwe knop die verscheen na het selecteren van het downloadtype. Er staat Klik hier met de rechtermuisknop en kies 'Link opslaan als…'

    Image
    Image

    Deze instructies gebruiken de Chrome-browser, die op dezelfde manier werkt in Windows, Mac en Linux. Andere browsers kunnen verschillende labels hebben voor dezelfde actie.

Twittervideo's downloaden op Android

In tegenstelling tot de computermethode hierboven, vereist het opslaan van video's op een Android-apparaat een extra app, maar het kan nog steeds snel worden uitgevoerd.

  1. Download de gratis +Download-app op je Android-apparaat. Deze app is vereist om Twitter-video's op je apparaat op te slaan voor offline afspelen.

  2. Open de officiële Twitter-app op je Android-apparaat en zoek naar de tweet met de video die je wilt delen.

    Je kunt de Twitter-videolink ook kopiëren vanuit een browser; de officiële app is niet vereist.

  3. Zodra je het hebt gevonden, tik je op de deelknop onder de video en kies je Tweet delen via.
  4. De +Download-app verschijnt in de lijst met apps waarmee je de video kunt delen. Tik op +download in de lijst met apps waarmee je de link kunt delen. De video wordt automatisch gedownload.

    Als de video niet automatisch wordt gedownload, tik je op de downloadknop. Mogelijk moet u het ook toestemming geven om video's op uw apparaat op te slaan; selecteer Toestaan als u daarom wordt gevraagd.

    Image
    Image

Twittervideo's downloaden op iPhone en iPad

iPhone- en iPad-bezitters moeten iets meer werk doen dan Android-bezitters om video's van Twitter op te slaan, en het kan ook ingewikkelder en tijdrovender zijn.

  1. Download de gratis MyMedia-app op je iPhone of iPad.
  2. Open de officiële Twitter-app en zoek naar de tweet met de video die je wilt opslaan.

    Je kunt de Twitter-videolink ook kopiëren vanuit een browser; de officiële app is niet vereist.

  3. Tik op de tweet zodat de tekst en video het hele scherm vullen. Pas op dat u niet op links of hashtags in de tweet tikt.
  4. Onder de tweet, naast het hartpictogram, staat nog een pictogram dat eruitziet als een pijl die uit een doos schiet. Tik erop.
  5. Tik op Deel Tweet via.
  6. Tik op Kopieer link. De URL van de tweet wordt nu opgeslagen op het klembord van uw apparaat.

    Image
    Image
  7. Sluit de Twitter-app en open de MyMedia-app.
  8. Tik op Browser in het onderste menu.
  9. Typ in het veld bovenaan de app www. TWDown.net en tik op Go. Dit laadt in wezen een website binnen de MyMedia-app.

  10. Scrol omlaag op de webpagina totdat u een veld ziet met de tekst Enter Video. Tik op dit veld zodat de cursor verschijnt, tik en houd uw vinger er kort op en laat los om de optie Plakken weer te geven.
  11. Tik op Plakken om het webadres van de tweet in het veld te plakken.
  12. Tik op de Download knop naast het veld.

    Image
    Image
  13. De webpagina wordt nu opnieuw geladen en biedt u verschillende downloadlinks voor uw video in verschillende formaten en resoluties. Tik op degene die je wilt downloaden.
  14. Zodra je op een downloadlink tikt, verschijnt er een menu. Tik op Download het bestand en typ vervolgens een naam voor je opgeslagen video.
  15. Tik in het onderste menu op Media. Je zou je opgeslagen video op dit scherm moeten zien.
  16. Tik op de bestandsnaam van je video.
  17. Er verschijnt een nieuw menu met een lijst met opties. Tik op Save to Camera Roll om een kopie van je Twitter-video op te slaan in de Camera Roll-map van je iOS-apparaat. Je kunt het nu in andere apps openen, net zoals je zou doen als je de video zelf had gemaakt.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe word je geverifieerd op Twitter?

    Om je kansen om geverifieerd te worden op Twitter te vergroten, optimaliseer je je foto's, bio, website en tweets. Twitter verifieert accounts alleen als ze van algemeen belang zijn.

    Hoe verwijder je je Twitter-account?

    Om je Twitter-account permanent te verwijderen, moet je het eerst deactiveren. Ga naar Meer > Instellingen en privacy > Uw account > Deactiveer uw account > Deactivate Je account verdwijnt dan na 30 dagen van Twitter.

    Hoe verander je je Twitter-handle?

    Om je Twitter-gebruikersnaam in de app te wijzigen, tik je op het profielpictogram > Instellingen en privacy > Account > Gebruikersnaam. Typ uw nieuwe gebruikersnaam > Done.

Aanbevolen: