Hoe voicemails op Android op te slaan

Inhoudsopgave:

Hoe voicemails op Android op te slaan
Hoe voicemails op Android op te slaan
Anonim

Je moet weten hoe je voicemails kunt opslaan, of dat nu om praktische of sentimentele redenen is. Hier zijn een paar methoden om uw belangrijke voicemails op Android te bewaren.

Waarom voicemails opslaan op Android?

Er zijn verschillende redenen om voicemails te bewaren. Als u bijvoorbeeld in een soort gerechtelijke procedure zit, is het belangrijk om alle interactie die u met een andere partij hebt, inclusief voicemail, te behouden. Soms moet u een voicemail bewaren omdat deze waardevolle informatie bewaart, zoals een medische afspraak of routebeschrijving. In andere gevallen kan het een geluidskaart zijn van een dierbare.

Als je telefoon een back-upservice in de cloud heeft, controleer dan of voicemails behouden blijven.

Voicemails opslaan op Android met een visuele voicemail-app

Veel moderne telefoons zijn vooraf geïnstalleerd met een visuele voicemail-app, of je kunt een app van derden downloaden, zoals Hullomail of Instavoice.

Deze apps zijn ontworpen om voicemails op te slaan en te bewaren, terwijl u eenvoudig toegang hebt tot uw berichten. Deze apps tonen over het algemeen het nummer, de naam (als je een contactpersoon voor dat nummer hebt opgeslagen) en, in veel gevallen, een korte transcriptie van de voicemail.

De app slaat deze voicemails niet automatisch op je telefoon op. Het is een interface voor toegang tot voicemails vanaf het systeem van uw provider. Als u overstapt naar een andere provider of uw relatie met hen beëindigt, worden uw voicemails verwijderd.

Met de meeste visuele voicemail-apps kun je een bericht rechtstreeks naar je telefoon downloaden.

  1. Tik op het bericht dat je wilt opslaan.
  2. Tik op het drie stippen pictogram dat het app-menu vertegenwoordigt.
  3. Tik op Bericht opslaan in of Exporteren naar bestand.

    Image
    Image

Gebruik een doorstuurservice om uw voicemails naar uw e-mail te sturen

Sommige visuele voicemailtoepassingen sturen ook automatisch een opname of een transcriptie naar uw e-mail. Een andere handige optie is om je aan te melden voor een doorstuurservice zoals Grasshopper of Callhippo die hetzelfde zal doen. De meeste doorstuurservices bieden beide, dus als je geen audio-opname nodig hebt, of het moeilijk vindt om sommige berichten te horen, kan de transcriptie een handige optie zijn.

Wees voorzichtig met deze diensten, vooral als u wordt gebeld door mensen die gevoelige informatie op voicemail kunnen bespreken, zoals artsen of financieel adviseurs. Informeer deze personen dat u deze diensten gebruikt, zodat ze weten dat ze elke discussie over privé-informatie moeten beperken.

Neem uw Android-voicemail op uw computer op

Een andere truc die je kunt gebruiken, is om van je telefoon een audioapparaat te maken waarvan je computer opneemt. Dit is vooral handig voor telefoons met weinig geheugen voor apps of oudere telefoons.

Wat je nodig hebt:

  • Een Android-telefoon met een koptelefoonaansluiting.
  • Een mannelijk-naar-mannelijk hoofdtelefoonsnoer.
  • Een computer met een koptelefooningang.
  • Basissoftware voor het opnemen van audio, zoals Windows Voice Recorder of Apple QuickTime Player.

Er zijn veel soorten audiosoftware en de meeste gebruiken dezelfde taal en stappen.

  1. Sluit je telefoon aan op je computer met behulp van het koptelefoonsnoer. Steek op de telefoon het ene uiteinde in de hoofdtelefoonaansluiting en het andere in de IN- of MIC-poort van de computer.

    Als je er geen kunt vinden, moet je misschien een USB-naar-hoofdtelefoon-jackkabel gebruiken.

  2. Open de audiorecordersoftware en selecteer Nieuwe opname.
  3. Open de voicemail op je telefoon en begin met opnemen. Start vervolgens de voicemail.
  4. Stop de opname zodra de voicemail klaar is en speel deze af om er zeker van te zijn dat u over de relevante informatie beschikt.
  5. Sla het audiobestand op, als uw app dit niet automatisch doet, en maak een back-up van uw audiobestanden op een aparte server voor het geval u uw computer kwijtraakt.

Aanbevolen: