Hoe Spotify met Hulu te verbinden

Inhoudsopgave:

Hoe Spotify met Hulu te verbinden
Hoe Spotify met Hulu te verbinden
Anonim

Wat te weten

  • Als je een bestaand abonnement met Hulu-advertenties hebt, log dan in op je Spotify Premium for Students-account.
  • Vind Account pagina > Activate Hulu.
  • Als je naar een Amerikaanse hogeschool of universiteit gaat, kom je mogelijk in aanmerking voor de deal die toegang geeft tot Spotify, Hulu en Showtime.

Dit artikel legt uit hoe je je bestaande Hulu-account kunt koppelen aan Spotify Premium for Students. Het legt ook uit hoe u kunt zien of u in aanmerking komt voor de speciale deal, die van toepassing is op Amerikaanse hogeschool- of universiteitsstudenten en die toegang geeft tot Spotify, Hulu en Showtime voor $ 4.99 per maand.

Facturering overschakelen naar Spotify

Als je een bestaand Hulu- of Showtime-account hebt en een actief Spotify Premium for Students-account en je wilt profiteren van de Spotify Premium for Students-aanbieding, moet je je facturering overzetten naar Spotify.

Image
Image

Als je nieuw bent bij Spotify en een bestaand abonnement hebt dat door Hulu-advertenties wordt ondersteund (waarvoor geen aanvullende services zijn ingeschakeld of verbonden), kun je de wijziging eenvoudig goedkeuren tijdens je aanmeldingsproces voor Spotify Premium for Students.

Image
Image

Als je al accounts hebt, kun je de wijziging aanbrengen in Spotify.

  1. Log in bij Spotify met je Spotify Premium for Students-account.
  2. Ga naar uw accountpagina en kies Hulu activeren (in het overzichtsgebied).
  3. Bevestig dat je wilt overstappen en activeer vervolgens je Hulu- en Spotify Premium for Students + Hulu-accounts.

Als je de facturering van een bestaand Showtime-abonnement wilt wijzigen, moet je je huidige Showtime-abonnement opzeggen en wachten tot de factureringsperiode is afgelopen. Ga vervolgens, nadat de laatste factureringsdatum van het abonnement is verstreken, naar uw Spotify-abonnementspagina om uw Showtime-abonnement te activeren.

De besparingen van Hulu met Spotify

Spotify Premium kost doorgaans $ 9,99 per maand, terwijl Hulu en Showtime respectievelijk $ 5,99 en $ 10,99 per maand kosten. Mensen die geen student zijn, betalen $ 26,97 per maand voor alle drie de accounts. Gekwalificeerde studenten betalen slechts $ 4,99 per maand. Dat is een besparing van $ 21,98 per maand of $ 263,76 per jaar.

Spotify Premium biedt aanzienlijke verbeteringen ten opzichte van Spotify Free. Beide geven je toegang tot audioboeken, podcasts en miljoenen nummers. Spotify Premium laat echter advertenties weg en laat u onder andere naar inhoud luisteren wanneer uw apparaat geen internetverbinding heeft.

Maar niet elke student komt in aanmerking, en zelfs als je dat wel doet, geeft dit aanbod je misschien geen toegang tot de diensten die je wilt. Hier leest u hoe u kunt beslissen of deze aanbieding voor u zinvol is en hoe u zich kunt aanmelden.

Zorg ervoor dat u in aanmerking komt voor Spotify Premium voor studenten

Spotify biedt deze korting alleen aan studenten van 18 jaar of ouder in de Verenigde Staten die een geaccrediteerde titel IV hogeschool of universiteit bezoeken. Spotify gebruikt een externe service, SheerID, om te controleren of u in aanmerking komt tijdens het aanmeldingsproces.

Image
Image

Ga naar het veld Universiteitsnaam en typ de naam van uw school en druk op Enter Als uw school al in het systeem staat, verschijnt er een bericht met de tekst: De school die u hebben geselecteerd staat al in onze lijst. Ga alsjeblieft terug naar Spotify met deze school om je aanbod te voltooien. Als uw instelling niet in de lijst staat, vult u het formulier in en verzendt u het om door SheerID in overweging te worden genomen voor toegang tot de studentenkorting.

Je mag je Spotify Premium for Students maar drie keer verlengen. Als je meer dan vier jaar nodig hebt om je diploma af te ronden of ervoor kiest om door te gaan met een graduate studie, moet je overstappen op een ander abonnement.

Zorg ervoor dat u het aangeboden Hulu-abonnement wilt hebben

Spotify Premium for Students biedt alleen toegang tot het door advertenties ondersteunde Hulu-abonnement. Het omvat geen toegang tot een van de Hulu-abonnementen met Live TV of een van de Hulu-abonnementen zonder advertenties. Met andere woorden, als je al een Hulu-account hebt met Live TV, geen advertenties of beide, zal de Spotify Premium for Students-aanbieding je toegang tot Hulu-content niet verbeteren. Als dat het geval is, laat dan je Hulu-account met rust en verbind het niet met je Spotify Premium for Students-account.

Aanbevolen: