Hoe webpagina's op te slaan in Internet Explorer 11

Inhoudsopgave:

Hoe webpagina's op te slaan in Internet Explorer 11
Hoe webpagina's op te slaan in Internet Explorer 11
Anonim

Wat te weten

  • Open een webpagina in IE 11. Selecteer de Gear in de rechterbovenhoek > File > Save Zoals.
  • Open een doelmap in het dialoogvenster Webpagina opslaan. Selecteer het Opslaan als type vervolgkeuzemenu.
  • Kies een van de aangeboden formaten voor de opgeslagen webpagina.

Dit artikel legt uit hoe u een Internet Explorer 11-webpagina op uw computer kunt opslaan. Het artikel bevat informatie over de indelingen die u kunt kiezen wanneer u een webpagina opslaat en wat deze bevatten.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

Webpagina's downloaden in IE 11

Sla een kopie van een webpagina op uw harde schijf op voor offline lezen in Internet Explorer 11. Afhankelijk van de structuur van de webpagina, kunt u mogelijk de opgeslagen broncode, afbeeldingen en andere multimediabestanden bekijken zonder internetverbinding.

Om webpagina's in Internet Explorer 11 te downloaden, opent u een pagina en volgt u deze stappen:

  1. Selecteer de Gear in de rechterbovenhoek van het browservenster en selecteer File > Save As.

    U kunt ook de sneltoets Ctrl+ S gebruiken om het dialoogvenster Webpagina opslaan te openen doos.

    Image
    Image
  2. In het Save Webpage dialoogvenster, open de doelmap en selecteer het Save as type drop-down menu om een formaat te kiezen. Uw opties omvatten:

    • Web Archive, enkel bestand (.mht): Verpakt de hele pagina - inclusief afbeeldingen, animaties en media-inhoud zoals audiogegevens - in een MHT-bestand. Als de afbeeldingen en andere gegevens van de live website worden verwijderd, heb je nog steeds toegang tot wat je hebt opgeslagen.
    • Webpagina, alleen HTML (.htm;html): Slaat de tekstversie van de pagina op. Afbeeldingen, audiogegevens en andere inhoud worden niet opgeslagen. Deze elementen worden vervangen door hyperlinks naar de online inhoud. Zolang de elementen waarnaar verwezen wordt online bestaan, zal de HTML-pagina die elementen tonen.
    • Webpagina, compleet (.htm;html): Slaat de tekst, afbeeldingen en andere elementen op de webpagina op voor offline gebruik. Deze optie is vergelijkbaar met de MHT-optie, behalve dat er aparte mappen worden gemaakt voor de afbeeldingen en andere elementen.
    • Tekstbestand (.txt): Slaat alleen de tekstgegevens op. Afbeeldingen en tijdelijke aanduidingen voor afbeeldingen worden niet opgeslagen.
    Image
    Image
  3. Voer een naam in voor het bestand in het Bestandsnaam tekstvak en selecteer Opslaan.

    Image
    Image

Aanbevolen: