LicenseCrawler v2.6 Review (een gratis tool voor het vinden van sleutels)

Inhoudsopgave:

LicenseCrawler v2.6 Review (een gratis tool voor het vinden van sleutels)
LicenseCrawler v2.6 Review (een gratis tool voor het vinden van sleutels)
Anonim

LicenseCrawler is een gratis key finder-programma waarvan we hebben vastgesteld dat het erg goed is. Het is eenvoudig te gebruiken, maar zeer indrukwekkend met de verscheidenheid aan serienummers en productsleutels die het vindt.

Als u zich klaarmaakt om een belangrijke toepassing opnieuw te installeren, maar de productsleutel of het serienummer niet kunt vinden, kan LicenseCrawler u waarschijnlijk helpen. Het vond het serienummer van bijna elk belangrijk programma dat we hebben getest.

Deze recensie is van LicenseCrawler v2.6, uitgebracht op 31 maart 2022. Laat het ons weten als er een nieuwere versie is die we moeten beoordelen.

Meer over LicenseCrawler

Image
Image

Hier zijn wat meer details over LicenseCrawler, inclusief voor welk belangrijk besturingssysteem en softwareprogramma's productcodes en serienummers worden gevonden:

Zoekt sleutels voor besturingssystemen: Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Windows Server 2003 en Windows 2000

Zoekt sleutels voor andere software: Microsoft Office versie 2013, 2010, 2007 en 2003; de meeste Adobe-producten; en nog veel meer

Pros

  • Geen installatie nodig (het is draagbaar)
  • Zeer eenvoudige interface
  • Scan het register snel op serienummers en productsleutels
  • Ondersteunt het scannen van een externe computer
  • Kan gemakkelijk de gevonden sleutels kopiëren
  • In staat om alle sleutels naar een tekstbestand te exporteren

Nadelen

  • Resultaten staan vol met registerdetails en andere niet-productsleutelinformatie
  • Ondersteunt officieel geen Windows 11

Gedachten over LicenseCrawler

We waren erg onder de indruk van LicenseCrawler. Op het eerste gezicht leek het heel eenvoudig en dus hadden we niet veel verwacht.

Maar de eerste indruk is soms verkeerd.

LicentieCrawler vond niet alleen gemakkelijk een productsleutel voor Windows 10 & 8, het vond ook de serienummers van verschillende programma's die geen enkel ander sleutelzoekprogramma dat we hebben gebruikt ooit had gevonden.

Afgezien van hoe effectief het is bij het vinden van serienummers en productsleutels, vonden we het eenvoudige resultatenvenster erg leuk. Het is een beetje vol met wat over het algemeen nutteloze registerinformatie, maar het is gemakkelijk om door de resultaten te bladeren om te vinden wat u zoekt.

Er zijn verschillende programma's gevonden die niet erg logisch waren, zoals Internet Explorer en Windows Media Player (voor geen van beide programma's is een serienummer vereist omdat ze beide gratis zijn en worden meegeleverd met Windows) - maar dat is ook een bewijs tot het unieke scanvermogen van LicenseCrawler. Het zou een serieus indrukwekkende lijst met programma's moeten kunnen vinden.

Als je problemen hebt gehad met het vinden van het serienummer of de productcode van een programma met een ander sleutelzoekprogramma, raden we je ten zeerste aan om LicenseCrawler te proberen.

De volledige versie van LicenseCrawler kost $ 11 USD en ondersteunt filters voor blokkeerlijsten en veilige lijsten, en schakelt de commerciële pop-uplijst uit. Om de software in een commerciële omgeving te gebruiken, moet u een bedrijfslicentie kopen.

Aanbevolen: