Hoe een Bluetooth-luidspreker op een computer aan te sluiten

Inhoudsopgave:

Hoe een Bluetooth-luidspreker op een computer aan te sluiten
Hoe een Bluetooth-luidspreker op een computer aan te sluiten
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Instellingen > Apparaten > Bluetooth en andere apparaten > Voeg Bluetooth of ander apparaat toe > Bluetooth en selecteer uw Bluetooth-luidspreker.
  • Zorg ervoor dat je speaker aan staat en niet is verbonden met een ander apparaat.
  • Zolang uw Bluetooth-luidspreker zich binnen het bereik van uw computer bevindt, kunt u deze gebruiken om naar elk geluid te luisteren.

Dit artikel bevat instructies voor het aansluiten van een Bluetooth-luidspreker op uw computer, zodat u overal binnen het bereik van de luidspreker naar uw pc-audio kunt luisteren.

Image
Image

Hoe krijg ik mijn computer via een Bluetooth-luidspreker aan het spelen?

Als je een Bluetooth-luidspreker via je computer wilt gebruiken, is het misschien niet meteen duidelijk hoe je de twee apparaten kunt verbinden. Maar als je eenmaal hebt gezien hoe je het moet doen, zul je merken hoe gemakkelijk het is om je Bluetooth-luidspreker in te stellen wanneer je maar wilt.

Zorg ervoor dat uw Bluetooth-apparaat is ingeschakeld, niet is verbonden met een ander apparaat en zich binnen het bereik van uw pc bevindt voordat u begint. Volg daarna deze stappen om de twee te verbinden.

  1. Ga op uw pc naar Instellingen.

    Image
    Image
  2. Klik op Apparaten om de instellingen voor Bluetooth en andere apparaten te openen.

    Image
    Image
  3. Klik op het pluspictogram naast Bluetooth of ander apparaat toevoegen. Selecteer vervolgens Bluetooth.

    Image
    Image
  4. Wacht tot je Bluetooth-apparaat verschijnt, en als dat het geval is, selecteer je het. Wacht tot uw pc is gekoppeld met uw Bluetooth-apparaat. Afhankelijk van je apparaat zou je een melding moeten krijgen wanneer ze zijn gekoppeld.

    Image
    Image

Waarom maakt mijn Bluetooth-luidspreker geen verbinding met mijn pc?

Er zijn tal van redenen waarom uw Bluetooth-luidspreker geen verbinding kan maken met uw pc. Er zijn echter een aantal stappen die u kunt nemen om het probleem op te lossen.

Hoewel dit buitengewoon eenvoudig klinkt, kunt u proberen het Bluetooth-apparaat uit en weer in te schakelen en uw computer opnieuw op te starten. U kunt ook proberen uw Bluetooth-luidspreker te ontkoppelen en opnieuw te koppelen als u deze al eerder op uw computer had aangesloten.

Kun je een Bluetooth-luidspreker gebruiken met een pc?

Veel moderne pc's ondersteunen een Bluetooth-verbinding. Niet allemaal zullen ze dat echter doen, en hoe ouder uw pc is, hoe kleiner de kans dat deze een Bluetooth-verbinding heeft. Je kunt op een aantal manieren controleren of je computer Bluetooth heeft.

Als je nog folders en informatie hebt die bij je computer zijn geleverd, probeer die dan eerst eens door te bladeren. Als dat niet het geval is, kunt u ook proberen het model van uw pc online te doorzoeken en kijken of u daar uw antwoord kunt vinden.

Aanbevolen: