Een iPad repareren die niet kan worden bijgewerkt

Inhoudsopgave:

Een iPad repareren die niet kan worden bijgewerkt
Een iPad repareren die niet kan worden bijgewerkt
Anonim

De meesten van ons hebben het wel eens meegemaakt: een app op je iPad wordt niet bijgewerkt of software loopt vast tijdens het downloaden. Hier zijn enkele oorzaken van dit probleem en tips om deze problemen op te lossen.

Deze oplossingen kunnen worden gebruikt op een iPad met iPadOS 13 of iOS 12.

Oorzaken waardoor iPad niet wordt bijgewerkt

Meestal, wanneer software op een iPad niet wordt bijgewerkt, is de boosdoener een authenticatieprobleem. De Apple App Store kan het moeilijk vinden om erachter te komen wie je bent. Of de iPad kan tegelijkertijd een andere update of app downloaden en uw app wacht in de rij. In zeldzame gevallen vergeet de iPad de app.

Image
Image

Een iPad repareren die niet kan worden bijgewerkt

De volgende oplossingen zijn getoond om problemen met software-updates op iPad op te lossen:

  1. Start de iPad opnieuw op. De eerste stap bij het oplossen van de meeste problemen is om het apparaat opnieuw op te starten. Het opnieuw opstarten van het apparaat kan veel technische problemen oplossen, waaronder software-updates die mislukken of een time-out krijgen.
  2. Herstart de app die niet wil updaten. Soms loopt een download uit. U kunt de iPad vertellen om opnieuw te beginnen met het downloaden van een app door de app opnieuw te openen. Wanneer u op een app tikt die zich in de wacht-om-om-te-downloaden-fase bevindt, probeert de iPad deze te downloaden.

  3. Verwijder de app die niet wordt bijgewerkt en download deze opnieuw. Als een app niet wordt bijgewerkt, verwijdert u deze en downloadt u deze opnieuw. Probeer deze oplossing niet als de probleem-app de informatie opslaat die u wilt bewaren, zoals een app voor het maken van aantekeningen of een teken-app. Veel van deze apps slaan je gegevens op in iCloud, wat betekent dat het veilig is om deze apps te verwijderen en opnieuw te downloaden. Als je echter twijfelt, verwijder de app dan niet.

    Mogelijk moet u zich aanmelden bij de app wanneer de download is voltooid.

  4. Download een andere app. Als de iPad tijdens het authenticatieproces een time-out krijgt, kan deze niet opnieuw worden geverifieerd bij de App Store, waardoor alle downloads naar uw iPad worden geblokkeerd. De eenvoudigste manier om dit probleem op te lossen, is door een nieuwe app te downloaden en de iPad opnieuw te laten verifiëren. Kies een gratis app en installeer deze op de iPad. Wanneer de installatie is voltooid, zoekt u de app of update die vast zat en kijkt u of deze opnieuw wordt gedownload.

  5. Log uit en meld u vervolgens aan met uw Apple ID. Als het authenticatieproces door het downloaden van een app niet werkt, is het soms voldoende om uit te loggen en vervolgens in te loggen op uw Apple ID. Om u af te melden bij uw Apple ID, tikt u op uw iPad op Instellingen, tikt u op uw gebruikersnaam en vervolgens op Afmelden Volg de aanwijzingen om u af te melden uw Apple-ID. Om je opnieuw aan te melden bij je Apple ID, tik je op Instellingen, tik je op Aanmelden op je iPad en typ je je Apple ID en wachtwoord.
  6. Start de wifi-router opnieuw op. Als uw router geen goede verbinding met internet maakt, kan uw iPad geen updates downloaden. De meeste routers hebben een ingebouwde firewall en beheren meerdere apparaten, waardoor de router in de war kan raken. Nadat u de router hebt uitgeschakeld, moet u deze een volledige minuut uit laten staan voordat u hem weer inschakelt. Wanneer alle routerlampjes weer gaan branden, verbindt u uw iPad met het Wi-Fi-netwerk en tikt u vervolgens op de app om te zien of het downloadproces start.

  7. Reset alle instellingen. Het resetten van iPad-instellingen is iets anders dan het resetten van de iPad naar de fabrieksinstellingen. Het proces wist je iPad niet volledig. Het verwijdert netwerkinstellingen, het toetsenbordwoordenboek, de lay-out van het startscherm, locatie-instellingen, privacy-instellingen en Apple Pay-kaarten. Een reset van de instellingen heeft geen invloed op uw apps, documenten, muziek, films, wachtwoorden of gegevens.

    Maak een back-up van uw iPad voordat u de apparaatinstellingen opnieuw instelt.

  8. Reset de iPad. Als het wissen van de instellingen niet werkt, is het misschien tijd om drastische maatregelen te nemen en de iPad terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. U kunt de iPad dan herstellen vanaf de back-up die u hebt gemaakt.

    Bedenk of de app die je probeert te updaten deze nucleaire optie waard is. Het is misschien beter om de app te verwijderen en verder te gaan. Als u besluit uw iPad opnieuw in te stellen, maakt u een back-up naar iCloud zodat u uw gegevens en apps kunt herstellen.

FAQ

    Hoe update ik een iPad?

    Als u een iPad wilt bijwerken, gaat u naar Instellingen > Algemeen > Software-updateKies de beschikbare software-updateoptie die u wilt. Tik op Nu installeren Als u Nu downloaden en installeren ziet, tikt u erop om de update te downloaden, voert u uw toegangscode in en tikt u op Installeren Nu

    Hoe update ik apps op een iPad?

    Om iPad-apps handmatig bij te werken, opent u de App Store en tikt u op uw profielpictogram. Scroll naar beneden om de wachtende updates te zien. Tik op Update All om alle apps bij te werken of tik op Update naast de app die je wilt updaten.

    Hoe update ik de browser op mijn iPad?

    Om bij te werken naar de nieuwste versie van Safari op uw iPad, opent u Instellingen en tikt u op Algemeen > Software-update. Als er een update beschikbaar is, tik je erop om deze te installeren. De nieuwste Safari-versie wordt altijd meegeleverd met de nieuwste iOS of iPadOS.

Aanbevolen: