Hoe u een Apple Watch-naam op uw iPhone kunt wijzigen

Inhoudsopgave:

Hoe u een Apple Watch-naam op uw iPhone kunt wijzigen
Hoe u een Apple Watch-naam op uw iPhone kunt wijzigen
Anonim

Wat te weten

  • U kunt uw Apple Watch-naam wijzigen in wat u maar wilt door naar de Apple Watch app > te gaan My Watch > Algemeen > Over > Naam.
  • Uw horloge wordt automatisch bijgewerkt met de nieuwe naam.
  • Zoals alle Apple-producten krijgt Apple Watch automatisch een beschrijvende naam toegewezen, meestal inclusief uw naam en de naam van het product.

In dit artikel wordt beschreven hoe u de weergavenaam op uw Apple Watch kunt wijzigen, zodat u deze gemakkelijker kunt herkennen wanneer u naar uw apparaten zoekt.

Hoe u uw Apple Watch kunt hernoemen

De Apple Watch gebruikt uw naam en het model in de apparaatnaam. Dat is geweldig als er maar één persoon in uw familie is met uw naam of als u slechts één van elk product heeft. Maar als die twee voorwaarden niet van toepassing zijn, wat dan?

Hier leest u hoe u de naam van uw Apple Watch kunt wijzigen in wat er in uw wereld ook werkt met uw iPhone.

  1. Open de Apple Watch app op je iPhone.
  2. Selecteer My Watch onderaan de app, aan de linkerkant als de app niet automatisch opent naar dat tabblad.
  3. Scroll vervolgens naar beneden en kies Algemeen.

    Image
    Image
  4. Tik op Over.
  5. Tik op Naam.
  6. Typ vervolgens de naam die u wilt gebruiken in het daarvoor bestemde tekstvak. Tik vervolgens op done op het toetsenbord. Daarna kunt u de Apple Watch-app verlaten en de nieuwe naam die u hebt gemaakt, wordt automatisch gesynchroniseerd met uw horloge.

    Image
    Image

Zodra je de naam van je Apple Watch hebt bijgewerkt, kun je deze op elk moment weer wijzigen. Als je meerdere Apple Watches toevoegt of je account deelt met iemand anders, weet je altijd van wie het horloge is.

Waarom de naam van uw Apple Watch wijzigen?

Er kunnen veel redenen zijn waarom u de naam van uw Apple Watch wilt wijzigen.

Het naamgevingssysteem van Apple werkt mogelijk niet voor u als u op zoek bent naar een eenvoudigere manier om uw apparaat te identificeren wanneer u het probeert te verbinden met een netwerk of andere apparaten of omdat u denkt dat het veel leuker is om een naam te geven je levenloze objecten naar personages uit je favoriete film, Het hernoemen van je Apple Watch kan je helpen je persoonlijkheid te laten zien en maakt het gemakkelijker om je apparaat te vinden als dat iets is dat je vaak doet of als er meerdere Apple Watches zijn aangesloten op je netwerk.

Aanbevolen: