Freemake Video Converter Review

Inhoudsopgave:

Freemake Video Converter Review
Freemake Video Converter Review
Anonim

Freemake Video Converter is een gratis video-omzetter met een eenvoudig ontwerp en een interface die conversie tussen een enorm aantal invoerformaten ondersteunt. Je kunt het ook gebruiken om video's bij te snijden, ondertitels toe te voegen en zelfs bestanden rechtstreeks op een schijf te branden.

Dit programma was vroeger een stuk minder beperkend, maar het lijkt slechts één gratis conversie te ondersteunen voordat je moet betalen. We raden je ten zeerste aan om deze lijst met andere gratis videoconverters te bekijken voor een aantal veel betere opties.

Image
Image

Freemake Video Converter voor- en nadelen

Deze freeware video-omzetter is een van de beste in zijn soort:

Wat we leuk vinden

  • Ondersteunt vele invoerformaten.
  • Brandt bestanden rechtstreeks naar een schijf.
  • Samenvoegen videobestanden.
  • Downloadt en converteert online video's.
  • Importeert ondertitels.
  • Vooraf geconfigureerd om met veel mobiele apparaten te werken.

Wat we niet leuk vinden

  • Conversie is niet snel.
  • Niet vaak bijgewerkt.
  • Probeert heel hard om je te laten betalen.
  • Kan voor slechts één conversie worden gebruikt voordat u moet upgraden.

Wat Freemake Video Converter doet

Het is eenvoudig: het converteert bijna elk videobestand naar populaire formaten terwijl het een enorme hoeveelheid invoerbestandsformaten ondersteunt. Het kan video's rechtstreeks converteren naar een dvd of Blu-ray-schijf en het biedt een optie om een dvd-menu te maken bij het branden van bestanden naar een schijf

Het kan bestanden converteren en automatisch uploaden naar YouTube. Het downloadt en wijzigt ook streamingclips van YouTube en andere videosites, en extraheert audio van YouTube-clips.

Deze software is een goede keuze voor het maken van je eigen dvd's, omdat je video gemakkelijk rechtstreeks naar een schijf kunt sturen, compleet met een dvd-menu en ondertitels.

Ondersteunde bestandsindelingen

Freemake Video Converter ondersteunt alle populaire en zeldzame, niet-beveiligde formaten.

Videoformaten: 3GP, AMV, AVCHD, AVI, AVS, BIK, BNK, CAVS, CDG, DPG, DV 1394, DVD, DXA, EA, FFM, FILM, FILM_CPK, FLC, FLH, FLI, FLM, FLT, FLV, FLX, GXF, H261, H263, H264, M4V, MJ2, MJPG, MKM, MKV, MOV, MP4, MPG, MTS, MTV, MXF, NC, NUT, NUV, OGM, OGV, PVA, QT, R3D, RAX, RM, RMS, RMX, RPL, RTSP, SDP, SMK, SWF, THP, TOD, TS, VC1, VFW, VRO, WMV

Audioformaten: AAC, AC3, ADTS, AIF, AIFC, AIFF, ALAW, AMR, APC, APE, AU, CAF, DTS, FLAC, GSD, GSM, M2A, M4A, M4R, MKA, MLP, MMF, MP+, MP1, MP2, MP3, MPC, MPEG3, MOER, OGG, OMA, QCP, RA, RMJ, SHN, TTA, VOC, W64, WAV, WMA, WV, XA

Beeldformaten: ANM, BMP, DPX, GIF, JPG, PAM, PBM, PCX, PGM, PNG, PPM, RAS, SGI, SR, TGA, TIF, TXD

Video's converteren voor elk apparaat

Je kunt Freemake Video Converter gebruiken om clips te converteren voor elk apparaat dat media afspeelmogelijkheden heeft. Ondersteunde apparaten zijn onder meer iPhone en iPad, Windows, Android, PSP, Xbox, Nokia, Huawei, Xiaomi en andere. Als uw apparaat niet in de ondersteunde lijst staat, kunt u aangepaste conversie-instellingen instellen.

  1. Open het bestand dat u wilt converteren. Doe dit door een van de volgende opties te selecteren, afhankelijk van wat het bestand is en waar het is opgeslagen: Video, Audio, DVD , Foto, Plak URL.

    Image
    Image

    Als je meer dan één bestand aan Freemake Video Converter hebt toegevoegd met de bedoeling ze te combineren tot één groter bestand, selecteer dan Join files rechtsboven in het programma.

  2. Bewerk de video optioneel door het schaarpictogram rechts van het bestand te selecteren. Druk op OK als u klaar bent met eventuele bewerkingen.

    Image
    Image
  3. Kies onderaan het scherm het formaat waarnaar u het bestand wilt converteren. Gebruik de pijlen aan weerszijden van de lijst met indelingen om een bestandsindeling te kiezen, zoals MKV, FLV, AVI, MP4- of een apparaat (bijv. naar Samsung of naar Apple).
  4. Druk op Browse rechts van het vak Opslaan in om te kiezen waar het geconverteerde bestand moet worden opgeslagen en hoe het een naam moet krijgen.

    Image
    Image

    U kunt deze tijd ook gebruiken om de conversievoorinstelling te bewerken. Selecteer de tandwiel-/instellingenknop om de preseteditor te openen waar u de framegrootte, videocodec, audiocodec en meer kunt aanpassen.

  5. Selecteer Convert om het conversieproces te starten en wacht tot het is voltooid.

    Image
    Image
  6. Druk op OK op de prompt Conversie voltooid. De video is opgeslagen op de locatie die je in stap 4 hebt gekozen.

U kunt nu het andere succesbericht sluiten en Freemake Video Converter afsluiten. Om meteen een andere video te converteren, klikt u met de rechtermuisknop op de huidige en selecteert u Verwijderen.

Aanbevolen: