Hoe u uw Yahoo Mail-account permanent kunt verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw Yahoo Mail-account permanent kunt verwijderen
Hoe u uw Yahoo Mail-account permanent kunt verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar de Yahoo Mijn account verwijderen-pagina en voer uw gebruikersnaam in. Volg daarna de aanwijzingen om uw account te deactiveren.
  • Als u een Yahoo Mail Premium-account bij British Telecommunications (BT) wilt sluiten, neemt u rechtstreeks contact op met BT.
  • Als u uw Yahoo-account sluit, worden de automatische kosten die aan uw account zijn gekoppeld niet geannuleerd.

Dit artikel legt uit hoe je een Yahoo e-mailaccount verwijdert. De instructies zijn van toepassing op de webbrowserversie van Yahoo Mail.

Hoe u uw Yahoo Mail-account kunt verwijderen

Je kunt je hele Yahoo Mail-account afsluiten en de toegang tot je e-mailadres intrekken, al je e-mails verwijderen en voorkomen dat mensen je berichten sturen.

  1. Open de Yahoo Delete User-pagina en voer uw gebruikersnaam in. Klik op Volgende.

    Als je geen optie ziet om je account te annuleren, en je denkt dat je in plaats daarvan een BT Yahoo Mail-account hebt, kijk dan hieronder.

    U kunt uw vergeten Yahoo e-mailwachtwoord herstellen als u niet zeker weet wat het is.

  2. Voer je wachtwoord in. Als u een accountsleutel heeft ingesteld, stuurt Yahoo een bericht naar uw mobiele telefoon om u te verifiëren.

    Image
    Image
  3. Lees de tekst op de pagina met de titel "Bedenk alstublieft de volgende informatie voordat u verder gaat." Het beschrijft wat u verliest wanneer u uw Yahoo Mail-account verwijdert. Druk op Doorgaan met mijn account verwijderen.

    Image
    Image
  4. Voer uw e-mailadres nogmaals in het daarvoor bestemde veld in.
  5. Selecteer Ja, beëindig dit account.

    Je weet dat het werkte als je een bericht ziet met de tekst "Je account is gedeactiveerd en gepland voor verwijdering."

    Image
    Image
  6. Druk op Got it om terug te keren naar de startpagina van Yahoo.

In sommige gevallen verwijdert Yahoo niet alles binnen 180 dagen, maar dat hangt grotendeels af van het land van waaruit je je hebt aangemeld. Gegevens die zijn gekoppeld aan een Yahoo Finance Premium-account kunnen drie kalenderjaren worden bewaard.

Wat betekent het om een Yahoo Mail-account te verwijderen?

Het verwijderen van een Yahoo Mail-account betekent niet alleen dat uw e-mails worden verwijderd en dat u de toegang tot uw account verliest, maar dat u ook geen toegang meer hebt tot uw My Yahoo-instellingen, uw Flickr-account en foto's, en andere gegevens die zijn opgeslagen in de diensten van Yahoo.

Zodra u uw Yahoo Mail-account sluit, ontvangt iedereen die een bericht naar het e-mailadres probeert te verzenden onmiddellijk een bericht over een mislukte levering. Om verwarring en bezorgdheid te voorkomen, moet u uw vrienden en contacten vertellen dat u op het punt staat uw Yahoo Mail-account te sluiten - zowel vanaf het e-mailadres dat u in de toekomst wilt gebruiken (zodat ze gemakkelijk kunnen antwoorden om u te bereiken) als vanaf uw Yahoo Mail-adres (om er zeker van te zijn dat het bericht wordt ontvangen).

Als u beta alt voor Yahoo-abonnementsservices, vergeet dan niet deze abonnementen eerst op te zeggen om onverwachte betalingen te voorkomen. Hetzelfde geldt als je een Flickr Pro-lidmaatschap hebt.

Bottom Line

Als u uw Yahoo Mail-account bij British Telecommunications (BT) hebt gekregen, kunt u de service niet annuleren via de Yahoo Mail-accountbeëindigingspagina. U kunt echter rechtstreeks contact opnemen met BT om uw Yahoo Mail Premium-account te laten verwijderen.

Dingen om te onthouden

Hier zijn enkele belangrijke dingen om op te letten als het gaat om het verwijderen van uw Yahoo-account:

  • Wat gebeurt er met de gebruikersnaam en het e-mailadres van mijn Yahoo Mail? Uw gebruikersnaam en e-mailadres zullen in de toekomst beschikbaar zijn voor anderen, zodat ze berichten kunnen ontvangen die bedoeld zijn voor jou als afzenders nog steeds je oude e-mailadres gebruiken.
  • Kan ik een gesloten Yahoo Mail-account opnieuw activeren? Ja, u kunt uw account opnieuw activeren, zelfs nadat u het heeft gemarkeerd voor verwijdering. Om een verwijderd Yahoo Mail-account opnieuw te openen, logt u binnen 30 dagen na het verwijderen in op het account. U kunt dit doen via de reguliere Yahoo Mail-webpagina. Zodra je het account opnieuw hebt geactiveerd, kun je weer e-mails ontvangen, maar weet dat je geen e-mails kunt zien die naar het account zijn verzonden terwijl het was gesloten.
  • Wat gebeurt er met e-mails die naar mijn adres worden verzonden nadat ik mijn Yahoo Mail-account heb gesloten? In de tussentijd (vanaf het moment dat u uw account sluit), proberen afzenders uw Het adres van het verwijderde Yahoo Mail-account ontvangt een bericht over een mislukte levering.

Het bericht zou zoiets als dit kunnen zeggen:

SMTP 554 bezorgfout: dd Sorry dat je bericht aan @yahoo.com niet kan worden afgeleverd. Dit account is uitgeschakeld of stopgezet [102]. - mta.mail..yahoo.com

Dit bericht wordt echter niet meer weergegeven als u uw account opnieuw activeert zoals hierboven beschreven.

FAQ

    Hoe wijzig je je Yahoo Mail-wachtwoord?

    Om uw wachtwoord te wijzigen, logt u in op Yahoo Mail en gaat u naar Account Info. Selecteer in het gedeelte Accountbeveiliging Wachtwoord wijzigen en volg de aanwijzingen.

    Hoe blokkeer je ongewenste afzenders in Yahoo Mail?

    Om e-mail van ongewenste afzenders te blokkeren, logt u in op Yahoo Mail en gaat u naar Instellingen. Zoek in het gedeelte Beveiliging en privacy Geblokkeerde adressen en selecteer Toevoegen. Typ het adres van de afzender.

    Hoe voeg je een contactpersoon toe in Yahoo Mail?

    Om iemand automatisch als contact toe te voegen wanneer ze u een e-mail sturen, logt u in bij Yahoo Mail en opent u Instellingen. Selecteer Contacten > Enable.

Aanbevolen: