Tesla kondigt door Cybertruck geïnspireerd voertuig voor kinderen aan

Tesla kondigt door Cybertruck geïnspireerd voertuig voor kinderen aan
Tesla kondigt door Cybertruck geïnspireerd voertuig voor kinderen aan
Anonim

Herinner je je de Cybertruck nog, Tesla's polariserende en futuristische toekomstige elektrische truck? Nu is er een spin-off gericht op kinderen.

Donderdag heeft Tesla details vrijgegeven over de Cyberquad for Kids, een elektrische ATV die veel visuele aanwijzingen van de eerder genoemde Cybertruck overneemt. De Cyberquad is gevuld met scherpe hoeken, een horizontale lichtbalk zoals zijn neef, en is alleen verkrijgbaar in het zwart.

Image
Image

Wat de specificaties betreft, deze kindvriendelijke ATV is behoorlijk capabel, met een lithium-ionbatterij die 24 km per oplaadbeurt meegaat en volledig wordt opgeladen nadat hij vijf uur op het stopcontact is aangesloten. Een elektromotor kan ook tot 10 mijl per uur suizen. En het kan omkeren als je van dat soort dingen houdt.

De Cyberquad lijkt duurzaam te zijn, wat de norm is voor ATV's. Het voertuig heeft een volledig stalen frame, schijfremmen en een verstelbaar veersysteem.

Het weegt 122 pond, en hoewel volwassenen in de verleiding kunnen komen om de Cyberquad een draai te geven, zal het waarschijnlijk niet werken, omdat het een maximale gewichtslimiet van 150 pond heeft. Tesla zei dat de ATV voor "iedereen vanaf acht jaar" is.

De Cyberquad kost $ 1.900, maar voorbestellingen zijn al beschikbaar en de eenheden worden binnen twee tot drie weken verzonden.

Het is alleen beschikbaar voor de 48 aangrenzende staten via de Amerikaanse Tesla-winkel.

Aanbevolen: