Samsung lanceert drie nieuwe door Windows aangedreven Galaxy Book-laptops

Samsung lanceert drie nieuwe door Windows aangedreven Galaxy Book-laptops
Samsung lanceert drie nieuwe door Windows aangedreven Galaxy Book-laptops
Anonim

Samsung leunt hard tegen de pandemie en positioneert drie nieuwe laptopmodellen als flexibele, multifunctionele communicatie-, media- en werkapparaten.

Image
Image

Samsung heeft drie nieuwe laptops aangekondigd om te voldoen aan de behoeften van degenen onder ons die thuis blijven. Deze nieuwe Galaxy Book-lijn omvat de Flex, de Flex Alpha en de Ion, elk gepositioneerd voor een unieke prijs en kenmerk.

De specificaties: Alle Galaxy Books hebben een QLED-scherm met een helderheid van 600 nit, bedoeld om buiten te werken, en een resolutie van 1920 x 1080 pixels. Ze hebben allemaal ook een scharnier waarmee het apparaat van laptop naar tablet kan worden omgezet.

Galaxy Book Flex: dit is de duurdere convertible Flex, met een 10e generatie Intel Core i7, draadloze PowerShare, een batterij van 19 of 20 uur en een S- Pen. Het heeft Wi-Fi 6, twee Thunderbolt 3-poorten en één USB-C, en wordt geleverd in zowel 15- als 13-inch modellen. Het begint bij $ 899 voor het 13,3-inch model, waarbij het grotere scherm $ 50 meer kost, beginnend bij $ 949.

Image
Image

Galaxy Book Flex Alpha: De alpha wordt geleverd in zowel i5- als i7-smaken, verpakt in een Royal Silver-afwerking. Het heeft een kleinere batterij dan zijn grotere broer, die volgens Samsung nog steeds goed is voor 18,5 uur gebruik. Ook deze Galaxy Book heeft geen PowerShare. Deze laptop begint bij $ 399 voor 8 GB RAM, met 12 GB beschikbaar voor $ 50 meer.

Image
Image

Galaxy Book Ion: deze middelste optie wordt geleverd met enkele van de geavanceerde functies van de Flex, zoals twee schermformaten, de AKG-stereoluidsprekers, de grotere batterij en draadloze PowerShare, maar ziet af van de Intel Iris Graphics en S-Pen. Het vervangt een van de Thunderbird-poorten voor een HDMI, wat handig is als je video op het grote scherm wilt bekijken. De Ion is gemaakt met "ultralicht magnesium", waardoor hij lichter kan worden dan de Flex. Het heeft ook de kleur "Aura Silver". De Ion begint bij $ 749 voor het 13-inch model en $ 849 voor het grotere 15-inch scherm.

Wanneer? Alle drie de modellen zijn vanaf vandaag te bestellen op Samsung.com

Aanbevolen: