Een reactie op Instagram vastzetten

Inhoudsopgave:

Een reactie op Instagram vastzetten
Een reactie op Instagram vastzetten
Anonim

Wat te weten

  • Tik op de opmerking die je wilt vastzetten en tik vervolgens op Pin (het punaisepictogram).
  • Reacties automatisch filteren: Menu met drie stippen > Reacties uitschakelen of Aanstootgevende opmerkingen verbergen.
  • Je kunt maximaal drie reacties op één bericht vastzetten en je eigen reacties niet vastzetten.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je een reactie op Instagram vastzet. Instructies zijn van toepassing op de Instagram-app voor iOS en Android.

Hoe pin je een reactie op Instagram?

Volg deze stappen om een opmerking bovenaan een Instagram-bericht vast te pinnen:

  1. Tik op de post op de Spraakballon onder je post om de reacties te zien.
  2. Tik op de reactie die je wilt vastzetten.

    Image
    Image
  3. Tik op Pin (het punaisepictogram).
  4. Tik op Opmerking vastzetten. Je zou nu Pinned onder de opmerking moeten zien.

    Als je later van gedachten verandert, ga dan terug naar de opmerking en tik nogmaals op het pictogram Pin om het los te maken.

    Image
    Image

Wat is een vastgezette reactie op Instagram?

Wanneer je een Instagram-opmerking vastzet, blijft deze bovenaan het opmerkingengedeelte van je bericht staan. Instagram heeft de pin-functie toegevoegd als onderdeel van zijn inspanningen om cyberpesten te voorkomen door gebruikers in staat te stellen positieve feedback te benadrukken.

Het is ook mogelijk om likes op Instagram te verbergen. Je kunt likes op je eigen berichten en die van anderen verbergen.

Hoe beheer ik mijn Instagram-opmerkingen?

Instagram biedt veel opties om te bepalen welke reacties mensen op je berichten zien. Volg deze stappen om uw opmerkingen te beheren of uit te schakelen:

  1. Ga naar de opmerkingen en tik op het menu met drie stippen.
  2. Je ziet verschillende opties onder Voor dit bericht en Voor alle berichten. Tik op Reactie uitschakelen om alle reacties uit te schakelen. Tik voor meer opties op Aanstootgevende opmerkingen verbergen.
  3. Tik op Verberg opmerkingen om automatisch te filteren op mogelijk aanstootgevende opmerkingen. Deze opmerkingen verschijnen in een apart gedeelte dat door niemand anders kan worden gezien.

    Je hebt ook de mogelijkheid om Geavanceerde filtering van reacties en Berichtverzoeken verbergen met aanstootgevende inhoud in te schakelen. Tik op Lijst beheren om specifieke woorden en zinnen toe te voegen die u wilt filteren.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe pin ik een Instagram-verhaal?

    Omdat verhalen op Instagram bedoeld zijn om een dag te blijven staan en dan te verdwijnen, kun je ze niet op dezelfde manier vastzetten of opslaan als met reacties. Ze blijven echter bovenaan je feed staan.

    Waarom kan ik mijn reactie niet vastzetten op Instagram?

    Je kunt maximaal drie reacties op één bericht vastzetten, dus als je er nog een wilt toevoegen, moet je eerst een van de drie losmaken. Je kunt je eigen Instagram-opmerkingen niet vastzetten, in tegenstelling tot andere platforms zoals YouTube.

Aanbevolen: