Hoe stuur je iemands snap terug naar hen

Inhoudsopgave:

Hoe stuur je iemands snap terug naar hen
Hoe stuur je iemands snap terug naar hen
Anonim

Wat te weten

  • Als je een verhaal wilt remixen en terugsturen, tik je op het verhaal, tik je op het scherm en houd je het vast, en tik je op Remix Snap.
  • Voeg een video of foto toe en tik op de pijl om deze terug te sturen.

Als je iemands verhaal op Snapchat ziet en het wilt bewerken en terugsturen, kun je dat doen met de remixfunctie van Snapchat. Hiermee kun je een foto of video van jezelf maken met het verhaal van je vriend ook op het scherm, en deze vervolgens naar hem of haar sturen.

Hoe stuur je Snapchats terug?

Je kunt een foto uit het verhaal van een vriend terugsturen, zolang je maar op het verhaal zelf reageert. Je kunt snaps die mensen rechtstreeks naar je sturen niet remixen, maar je kunt snaps wel remixen in je Herinneringen. Hier leest u hoe u een momentopname van iemands verhaal kunt remixen.

  1. In het verhaal dat je wilt remixen, tik je ergens op de snap en houd je deze vast.
  2. Als het menu verschijnt, tik je op Remix Snap.
  3. De snap die je aan het remixen bent, zal verschijnen, evenals de video van je camera. Je kunt aan de linkerkant kiezen uit meerdere verschillende video-opties.
  4. Als je een foto of video hebt gemaakt, tik je op de pijl rechtsonder om de snap terug te sturen naar je vriend.

    Image
    Image

    Je kunt je eigen foto's remixen vanuit elke map onder Herinneringen en ze naar je vrienden sturen of in je verhaal plaatsen.

    Hoe je je eigen verhaal kunt remixen

    Naast het remixen van het verhaal van een vriend, kun je ook je eigen verhaal remixen om met anderen te delen. Dit kan met snaps die je in je Herinneringen hebt opgeslagen. Dit doen lijkt erg op het remixen van de snaps van anderen.

  5. Veeg in het hoofdscherm van Snapchat omhoog om naar Memories. te gaan
  6. Tik en houd een foto of video vast die je wilt remixen.
  7. Als het menu verschijnt, tik je op Remix Snap.

    Image
    Image
  8. Maak een video of foto om aan de snap toe te voegen en tik vervolgens op de pijl rechtsonder om deze te verzenden.

FAQ

    Waarom kan ik niet in een handomdraai remixen?

    Zorg er eerst voor dat het een momentopname is uit het verhaal van de persoon. Als ze het je privé hebben gestuurd, kun je het niet remixen. Als je nergens de optie ziet om een snap te remixen, moet je mogelijk je Snapchat-app updaten.

    Als je in een handomdraai remixt, vertellen ze dat dan?

    Omdat een remix de snap van de persoon terugstuurt, krijgen ze een melding dat je ze een bericht hebt gestuurd. De remix verschijnt op hun chatpagina, net als elke foto of tekst die je ze hebt gestuurd.

Aanbevolen: