Hoe iemands locatie op een iPhone te zien

Inhoudsopgave:

Hoe iemands locatie op een iPhone te zien
Hoe iemands locatie op een iPhone te zien
Anonim

Wat te weten

  • De gemakkelijkste manier om iemand met de iPhone te volgen, is door de Zoek mijn-app te gebruiken die vooraf is geïnstalleerd op de meest recente iPhones.
  • Om te vinden en gevonden te worden met Zoek mijn, moet je Mijn locatie delen inschakelen met je vrienden.
  • Eenmaal ingeschakeld, kunt u uw vrienden en familie (die toestemming geven) op een kaart volgen, en zij kunnen u volgen.

Het artikel bevat instructies voor hoe je iemand op je iPhone kunt zien nadat je hun toestemming hebt gekregen, zodat je iemand kunt volgen of weet wanneer jij en je vrienden zich in de buurt van dezelfde locaties bevinden.

Hoe kan ik iemands locatie op de iPhone controleren?

De gemakkelijkste manier om iemands locatie op de iPhone te controleren, is door de Zoek mijn-app te gebruiken. Om deze app te gebruiken, moet je eerst Locatie delen inschakelen inschakelen en je vrienden moeten toestemming geven om gevonden te worden via de app. Hier leest u hoe u dit kunt doen.

Hoewel er apps van derden zijn om de locatie van mensen zonder hun medeweten te volgen, raadt Lifewire het gebruik ervan af, zelfs niet voor familieleden en kinderen. Als je van plan bent iemands locatie te volgen, moeten ze weten dat je dat van plan bent, en als ze volwassenen zijn, moet je hun toestemming hebben voordat je ze gaat volgen.

  1. Open Zoek mijn op je iPhone en tik op het tabblad Mensen.
  2. Als je Zoek mijn nog nooit voor mensen hebt gebruikt, wordt je gevraagd om Locatie te delen. Tik op die optie.
  3. Selecteer iemand uit je contactenlijst om je locatie mee te delen en tik vervolgens op Verzenden.

    Image
    Image
  4. Zodra de uitnodiging is verzonden, kun je op de naam van die persoon tikken om details over die persoon te zien. Als u ze nog niet volgt, scrolt u omlaag en tikt u op Vraag om locatie te volgen Er wordt een uitnodiging verzonden en zodra de contactpersoon deze accepteert, kunt u hun locatie zien (zolang omdat ze locaties hebben ingeschakeld).

    Je moet je locatie delen met de persoon die je wilt volgen voordat je hem een verzoek kunt sturen om hem te volgen.

Hoe kun je iemands locatie zien in de Zoek mijn-app?

Zodra je Zoek mijn voor mensen hebt ingesteld op je iPhone, is het gemakkelijk om iemands locatie te zien. Open gewoon de Vind mijn-app, ga naar het tabblad Mensen en tik op de naam van de persoon die je wilt zien. Als die persoon locatieservices heeft ingeschakeld, moet zijn locatie op een kaart worden weergegeven en vanaf daar kun je op Routebeschrijving tikken om een routebeschrijving naar zijn exacte locatie te krijgen.

Je kunt ook op Meldingen tikken om een melding in te stellen voor de volgende keer dat die persoon Arrives, Leaves , of Is niet op een specifieke locatie (dit wordt soms een geofence genoemd). Je kunt ook de frequentie van die meldingen instellen.

FAQ

    Hoe zie ik mijn locatiegeschiedenis op een iPhone?

    Om uw locatiegeschiedenis te vinden, opent u op een iPhone Instellingen en tikt u op Privacy > Locatieservices> Systeemservices . Scroll naar beneden en tik op Belangrijke locaties en bekijk vervolgens je locatiegeschiedenis.

    Waarom kan ik de locatie van mijn vriend niet zien op een iPhone?

    Er zijn verschillende redenen waarom je de locatie van een vriend mogelijk niet kunt zien. Ten eerste, als die vriend er niet mee heeft ingestemd zijn locatie met u te delen, kunt u zijn locatie niet zien via Zoek mijn iPhone. Als ze hun locatie met je delen, is het mogelijk dat hun telefoon is uitgeschakeld, niet is verbonden met mobiel of wifi, of dat hun apparaat de verkeerde datum heeft. De vriend bevindt zich mogelijk op een locatie zonder service. Ze hebben mogelijk ook Hide My Location ingeschakeld in Zoek mijn iPhone. Er kan ook een probleem zijn met uw telefoon. Controleer uw GPS en probeer de Zoek mijn-app te verlaten en vervolgens opnieuw te starten.

Aanbevolen: