Hoe vind je iemands telefoonnummer online

Inhoudsopgave:

Hoe vind je iemands telefoonnummer online
Hoe vind je iemands telefoonnummer online
Anonim

Vroeger was het zo dat als je een telefoonnummer moest vinden, je het telefoonboek voor jouw regio oppakte en door de lijsten bladerde totdat je vond wat je nodig had. Tegenwoordig bestaan die telefoonboeken in een veel kleiner formaat en op de meeste plaatsen bevatten ze alleen vaste telefoonnummers of zelfs alleen zakelijke telefoonnummers.

Er zijn tal van redenen waarom je misschien iemands telefoonnummer moet vinden. Misschien ben je de contactgegevens van een oude vriend kwijt, word je gebeld door een nummer dat je niet herkent, of heb je een nummer opgeschreven maar ben je vergeten context te geven.

Van algemene zoekmachines tot meer obscure (en gerichte) websites zoals Zabasearch, de websites op deze lijst helpen u gratis een telefoonnummer te vinden.

Gebruik gratis reverse lookup met een zoekmachine

Image
Image

Een eenvoudige zoekopdracht met een algemene zoekmachine zoals Google, Bing of DuckDuckGo kan zelfs een naam, adres, e-mailadres en recente persoonlijke updates vinden, allemaal op dezelfde plek.

Als je bijvoorbeeld iemands telefoonnummer op Google wilt vinden, moet je misschien wat graven door hun naam en het gebied waarin ze wonen in te voeren. Maar om een omgekeerd nummer op te zoeken, hoef je alleen maar de volledig telefoonnummer (inclusief netnummer) in het zoekveld en kijk wat er terugkomt.

In de meeste gevallen zal het nummer worden geïdentificeerd in de eerste vijf zoekresultaten. Selecteer een van deze resultaten en u ziet bedrijfsinformatie, adressen, relevante contacten en meer.

Probeer gratis telefoonnummers

Image
Image

Gratis telefoonnummers zijn gratis te bellen en kunnen uw directe toegangspoort zijn tot de interne werking van een bedrijf. Er zijn nogal wat gratis nummergidsen op het web die uitgebreide 1-800-nummerlijsten geven; u kunt echter ook uw favoriete zoekmachine gebruiken om bijna elk gratis telefoonnummer op te sporen.

Er zijn een aantal verschillende manieren waarop je dit kunt bereiken:

  • 800 nummer voor bedrijf: Eenvoudig maar effectief. Typ 800 nummer voor bedrijf, vervang de naam van het bedrijf waarnaar je zoekt door het woord "bedrijf", en soms heb je geluk.
  • Neem contact met ons op: Dit is vaak een zeer succesvolle methode om contactgegevens te vinden. Typ "contact" (ja, tussen aanhalingstekens) plus de naam van het bedrijf (bijv. "contact" microsoft).

Vind mobiele telefoonnummers online

Image
Image

Miljoenen mensen over de hele wereld gebruiken dagelijks mobiele telefoons om met elkaar te communiceren. De meeste van deze nummers zijn echter niet te vinden in telefoongidsen, waardoor ze moeilijk online te vinden zijn.

U kunt echter mogelijk het mobiele telefoonnummer van een vriend vinden met niets meer dan een simpele zoekopdracht op naam.

Probeer alternatieve zoekmachines

Image
Image

Niche-zoekmachines richten zich op iets anders dan gewone zoekopdrachten op webpagina's, zoals het vinden van alleen informatie over mensen. Deze sites kunnen nuttige bronnen zijn als u op zoek bent naar een telefoonnummer, omdat ze alleen informatie bekijken die aan personen kan worden gekoppeld, zoals een nummer, een adres, updates van sociale netwerken en bronnen voor zakelijke contacten.

Aangezien elke zoekmachine andere informatie van de volgende retourneert, is het zeker de moeite waard om de naam of het telefoonnummer van uw persoon in verschillende zoekhulpmiddelen te typen, zoals een zoekmachine voor mensen, om te zien wat er terugkomt.

Gebruik Zabasearch om een telefoonnummer te vinden

Image
Image

Als je ooit persoonlijke informatie ergens op internet hebt geplaatst, of dat nu een telefoonnummer, geboortedatum of fysiek adres is, heeft Zabasearch deze waarschijnlijk.

Controversieel en toch volledig legaal, deze site verzamelt informatie van over het hele internet en plaatst deze op één handige plek voor openbare toegang, inclusief enkele telefoonnummers.

Zoek op naam of adres en kijk wat er terugkomt. Als je hun telefoonnummer weet, kun je ook zo mensen vinden.

Gebruik Facebook om een telefoonnummer te vinden

Image
Image

Door alleen een naam, een e-mailadres of een gemeenschappelijke verbinding (zoals een werkplek, universiteit of organisatie) te gebruiken, kun je een verrassende hoeveelheid informatie ontdekken op Facebook, 's werelds grootste sociale netwerkwebsite met honderden miljoenen van gebruikers.

Er zijn veel manieren om mensen te vinden op Facebook, en afhankelijk van hoe openbare mensen hun persoonlijke informatie hebben gemaakt, kun je hier behoorlijk succesvol een telefoonnummer vinden.

Gebruik een gespecialiseerde directory om een telefoonnummer te vinden

Image
Image

Er is een grote verscheidenheid aan gespecialiseerde telefoongidsen op internet, maar ze zijn niet allemaal betrouwbaar, betrouwbaar of zelfs veilig om te gebruiken.

Enkele voorbeelden van gratis telefoonnummerzoekers die handig zijn, of je nu iemands telefoonnummer probeert te vinden of je zoekt naar wie de eigenaar is van een bepaald nummer, zijn onder meer TruePeopleSearch, Whitepages en Spy Dialer.

FAQ

    Hoe volg ik iemands locatie met een telefoonnummer?

    De gemakkelijkste manier is om de native mobiele telefoonzoeker te gebruiken die bij uw Android- of iOS-apparaat wordt geleverd. Android-apparaten gebruiken Find My Device dat is gekoppeld aan uw Google-account. iPhones gebruiken Find My iPhone die in de fabriek is geïnstalleerd.

    Hoe blokkeer ik een telefoonnummer op mijn mobiele apparaat?

    Om oproepen op iOS-telefoons te blokkeren, tikt u op i naast het telefoonnummer en selecteert u vervolgens Blokkeer deze beller. Open voor Android-apparaten de app Phone en selecteer vervolgens het nummer dat u wilt blokkeren. Tik op Blokkeernummer of Oproep weigeren.

Aanbevolen: