Hoe vind je Twitter-hashtags om je tweets te versterken

Inhoudsopgave:

Hoe vind je Twitter-hashtags om je tweets te versterken
Hoe vind je Twitter-hashtags om je tweets te versterken
Anonim

Wat te weten

  • Bezoek Hashtags.org, Twubs of Trendsmap om naar relevante Twitter-hashtags te zoeken en te zien welke trending zijn.
  • Selecteer op Twitter Explore (of het magnifying pictogram) > Trending om te zien hashtags trending in jouw regio.

Dit artikel bevat websites waar je de juiste Twitter-hashtags kunt vinden om in je tweets op te nemen. Op deze manier zullen meer mensen je tweets zien, ze delen en de links erin volgen.

Hashtags.org

Image
Image

Hashtags.org is een van de meest populaire sites om Twitter-hashtags te vinden. Typ een trefwoord (of een zinsdeel van een trefwoord zonder spaties tussen woorden) in het zoekvak op de startpagina, druk op Enter en u ziet informatie over die tweet.

De 24-uurs trendgrafiek toont bijvoorbeeld de populariteit van uw geselecteerde hashtag per dag van de week en tijd van de dag, evenals een lijst met de meest recente tweets die de hashtag gebruikten. Je kunt ook een lijst met gerelateerde hashtags zien, evenals een lijst met productieve gebruikers van de door jou gekozen hashtag.

Twubs

Image
Image

Twubs is een community van Twitter-gebruikers die deel uitmaken van groepen die betrekking hebben op specifieke Twitter-hashtags. Als je blog bijvoorbeeld over vissen gaat, kun je zoeken naar visserij-hashtags en lid worden van de visserij-Twubs-groepen. Groepsleden communiceren daadwerkelijk via Twitter.

Voer op de Twubs-website een trefwoord in het zoekvak in om een continu bijgewerkte stroom van tweets te zien die die hashtag gebruiken, evenals een momentopname van de Twubs-groepsleden die verbonden zijn met die hashtag. Als er geen groep is gevormd rond een hashtag die je invoert, kun je lid worden van Twubs en de hashtag registreren om een groep te starten. Er wordt ook een hashtag-directory aangeboden waar u alfabetisch naar hashtags kunt zoeken.

Trendsmap

Image
Image

Trendsmap volgt trending Twitter-hashtags en presenteert de resultaten in een visuele kaart. Als je je blogposts wilt promoten via je tweets en je wilt een doelgroep targeten op basis van een specifieke geografische locatie, ga dan naar Trendsmap en kijk welke hashtags momenteel populair zijn in dat gebied.

Als er een populaire hashtag is gerelateerd aan je blogonderwerp die momenteel populair is in het gebied, zorg er dan voor dat je de hashtag in je tweet opneemt! Je kunt ook trending hashtags per land bekijken, of een hashtag invoeren in de zoekbalk om erachter te komen waar die hashtag op een bepaald moment populair is in de wereld.

Twitter

Image
Image

Een van de beste websites om trending Twitter-hashtags te vinden, is Twitter zelf. Selecteer Explore (of het magnifying-pictogram) op Twitter > Trending om de hashtags te zien die trending zijn in jouw gebied.

Als u de instellingen naar een andere regio wilt wijzigen, selecteert u settings gear naast de Twitter zoekbalk en selecteert u Verken locaties. Van daaruit kunt u elke regio, wereldwijd, selecteren om de trending hashtags te bekijken.

Je kunt met Twitter op verschillende manieren meer verkeer naar je blog brengen, maar als je niet de juiste Twitter-hashtags in je tweets opneemt, mis je een enorme kans om het aantal mensen dat je blog ziet te vergroten en deel je tweets.

Aanbevolen: