Logitech Chorus-headset heeft tot doel de onderdompeling in Quest 2 te versterken

Logitech Chorus-headset heeft tot doel de onderdompeling in Quest 2 te versterken
Logitech Chorus-headset heeft tot doel de onderdompeling in Quest 2 te versterken
Anonim

Meta Quest 2-bezitters die op zoek zijn naar betere audio-oplossingen hoeven niet lang meer te zoeken met Logitech's Chorus-headset in het verschiet.

De Quest 2 heeft voor- en nadelen, maar als je meer auditieve onderdompeling in je VR wilt, heeft Logitech wat volgens hem de oplossing is. De Logitech Chorus voor Meta Quest 2 is in wezen een gespecialiseerde hoofdtelefoon die speciaal is ontworpen om te integreren met de Quest 2, zowel functioneel als fysiek.

Image
Image

Comfort was een grote focus bij de Chorus, die een open-back-structuur behoudt met off-ear akoestiek, zodat het niet te veel volume toevoegt aan wat er al op je hoofd zit. Als de luidsprekers weg van de oren zitten in plaats van er direct op, in combinatie met het meer open ontwerp, zou je ook koel moeten blijven. Of het wordt in ieder geval niet zo warm als grotere VR-setups.

Gewicht zou ook niet zo'n probleem moeten zijn, aangezien het koor slechts ongeveer zes ons weegt. Hij ha alt zijn stroom ook rechtstreeks van de Quest 2 via USB-C, dus tussen dat en het open, geïntegreerde ontwerp kun je hem voor onbepaalde tijd aan je VR-headset laten zitten.

Image
Image

Het gaat echter niet alleen om hoe het koor fysiek aansluit op de Quest 2. Logitech heeft ook nagedacht over het luidsprekerontwerp en hoe het in VR zal werken. De Chorus maakt ook gebruik van premium BMR-audiodrivers met open achterkant voor een beter geluid met een betere nauwkeurigheid. Met andere woorden, geluiden zijn helderder en over het algemeen meer meeslepend in VR.

Logitech verwacht dat de Chorus rond de $ 99 zal kosten zodra deze in de winkel verkrijgbaar is (via Logitech's eigen website en andere winkels). Wanneer het beschikbaar zal zijn voor aankoop, blijft echter onduidelijk, aangezien er nog geen geschatte releasedatum is gegeven en de officiële Logitech-productpagina niet online is.

Aanbevolen: