Foursquare's Swarm-app: wat het is en hoe het te gebruiken

Inhoudsopgave:

Foursquare's Swarm-app: wat het is en hoe het te gebruiken
Foursquare's Swarm-app: wat het is en hoe het te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Tijdlijn bekijken: Tik op het Persoon pictogram voor kaartsamenvattingen en tijdlijnen. Tik op Kaart pictogram voor nabijgelegen bezochte plaatsen.
  • Verbinden: Tik op Vrienden pictogram > Vind vrienden uit Contacten > zoek naar vrienden of tik op Vrienden toevoegen.
  • Aanpassen: Tik op Profiel om details en foto aan te passen. Tik op Profiel > Instellingen > Privacy-instellingen om de privacy aan te passen.

Dit artikel legt uit hoe je de Swarm-app van Foursquare kunt gebruiken om je locatie met vrienden te delen terwijl je op ontdekkingstocht bent. Je kunt Swarm gratis downloaden op iOS of Android en inloggen met inloggegevens van de Foursquare City Guide-app of Facebook.

Bekijk je tijdlijn

Tik op het Persoon pictogram in de linkerbenedenhoek om een kaartoverzicht van je locatie en check-ins te bekijken, plus een tijdlijn van je eerdere check-ins. Tik op de map bovenaan het scherm om plaatsen in de buurt te zien die je hebt bezocht.

Als je nog nergens bent ingecheckt, zie je misschien niet veel in je tijdlijn. De app kan echter enkele inchecksuggesties geven op basis van locatiegegevens die de app opha alt van de gps van je apparaat.

Image
Image

Maak contact met vrienden

Als je een nieuwe gebruiker bent, vraagt de app je om vrienden toe te voegen. U kunt Vind vrienden selecteren in Contacten en vrienden vinden op alle vermelde sociale-mediaplatforms.

Je kunt ook naar het tabblad Vrienden navigeren door op het pictogram Vrienden in de rechterbenedenhoek te tikken. Begin met het typen van de naam van een vriend in het search veld bovenaan, of kijk door je bestaande contacten om te zien wie er op Swarm zit. De app biedt mogelijk ook een paar vriendensuggesties.

Als je nu naar dit tabblad navigeert, zie je een tijdlijn van de check-ins van je vrienden. En als je een nieuwe vriend wilt toevoegen, tik je op Vrienden toevoegen.

Image
Image

Pas je profiel en privacy-instellingen aan

Toegang tot je Swarm-profiel door op het Profile-pictogram in de linkerbovenhoek van een willekeurig tabblad te tikken. Hier kunt u een profielfoto, uw naam, telefoonnummer, e-mailadres, geslacht, locatie en een korte bio toevoegen. U kunt ook een samenvatting van informatie bekijken op basis van uw check-ins.

Om uw privacy-instellingen te configureren, tikt u op het pictogram Instellingen in de rechterbovenhoek van het tabblad Profiel. Tik vervolgens op Privacy-instellingen.

Hier kun je opties selecteren met betrekking tot hoe je contactgegevens worden gedeeld, hoe je check-ins worden gedeeld, wie je profielstatistieken kan zien en meer. U kunt ook teruggaan naar het tabblad Instellingen om uw instellingen voor geluidseffecten, meldingen en toepassingen van derden te configureren.

Image
Image

Check in om uw locatie te delen

Nu je contact hebt gemaakt met een paar vrienden, je profiel hebt aangepast en je privacy-instellingen hebt geconfigureerd, ben je helemaal klaar om je locatie te delen.

Tik op de locatiepin in het onderste middengedeelte van het scherm. Swarm detecteert vervolgens automatisch je huidige locatie en geeft deze bovenaan weer, maar je kunt op Locatie wijzigen onder je locatie tikken als je liever een andere plek in de buurt selecteert.

Check-ins zijn vergelijkbaar met berichten op andere sociale netwerken zoals Facebook. U kunt een opmerking toevoegen aan uw check-in en een van de emoji-pictogrammen in het bovenste verticale menu kiezen. Je kunt ook het camera-pictogram onder je profielafbeelding selecteren om een foto te maken en deze aan je check-in toe te voegen.

Image
Image

Tik op het Persoon-pictogram in de linkerbenedenhoek om andere vrienden met wie u bent te taggen, of tik op het Lock-pictogram om off-grid inchecken. Selecteer de Facebook en Twitter iconen om automatisch te delen met je sociale profielen.

Selecteer Check In als je klaar bent.

Wat is de Foursquare Swarm-app?

Zie je locatie-check-ins gedeeld vanuit een app genaamd Swarm door je vrienden op sociale media? Of heeft een vriend je uitgenodigd om mee te doen?

Swarm is een app voor het delen van sociale locaties van de ontwikkelaars van de Foursquare City Guide. De City Guide werd gelanceerd in 2009 en werd al snel een populair platform voor het delen van locaties. Mensen zouden "inchecken" om vrienden te laten weten waar ze waren met behulp van de GPS-functie van hun mobiele apparaat.

Nu is de Foursquare City Guide-app een hulpmiddel om plaatsen om je heen te vinden, en de nieuwere Swarm-app bevat de meeste van zijn voormalige sociale netwerkfuncties. Met andere woorden, als u uw locatie graag met vrienden deelt, wilt u Swarm gebruiken. Als je graag nieuwe plaatsen om je heen ontdekt, moet je City Guide gebruiken.

Aanbevolen: