Galaxy Watch4-fans hebben eindelijk een alternatief voor Bixby

Galaxy Watch4-fans hebben eindelijk een alternatief voor Bixby
Galaxy Watch4-fans hebben eindelijk een alternatief voor Bixby
Anonim

Samsung Galaxy4 smartwatch-bezitters krijgen vandaag een heleboel nieuwe functies, dankzij één belangrijke integratie.

Het bedrijf heeft aangekondigd dat Google Assistant nu beschikbaar is om te downloaden voor Galaxy4-horloges, zoals vermeld in een officieel persbericht. Deze stap stelt consumenten in staat om onderweg hulp te krijgen met de natuurlijke spraakinteracties die Google Assistent-gebruikers gewend zijn.

Image
Image

Je kunt spraakopdrachten gebruiken om toegang te krijgen tot de digitale assistent of de startknop opnieuw programmeren als snelkoppeling. Eenmaal geopend, kan de Google Assistent vragen over het weer beantwoorden, helpen met routebeschrijvingen, sms-berichten beantwoorden en zo ongeveer alles doen waar rivaliserende assistenten zoals Siri en Alexa in uitblinken.

Natuurlijk hebben Samsung-fans nog steeds toegang tot Bixby, de eigen digitale assistent van het bedrijf. Google Assistent is een opt-in-functie die vanaf vandaag beschikbaar is als download.

Naast de Verenigde Staten zal Google Assistant beschikbaar zijn voor Galaxy4-horloges op verschillende locaties over de hele wereld, zoals het VK, Japan, Duitsland, Ierland, Korea, Canada en Australië. Als zodanig ondersteunt de service 12 talen voor een grote verscheidenheid aan consumenten.

Deze stap maakt deel uit van een grotere samenwerking tussen Samsung en Google, aangezien de bedrijven onlangs zijn gaan samenwerken om het uniforme Wear OS 3-platform te bouwen om veel populaire Google-services naar draagbare apparaten van Samsung te brengen. Deze omvatten Google Play, Google Maps, Google Pay, YouTube en meer.

Watch4-gebruikers kunnen Google Assistant downloaden via de Play Store-app van het horloge.

Aanbevolen: