Hoe Game Pass steeds beter wordt

Inhoudsopgave:

Hoe Game Pass steeds beter wordt
Hoe Game Pass steeds beter wordt
Anonim

Belangrijkste afhaalrestaurants

  • Outriders komt naar Xbox Game Pass op consoles.
  • Deze stap geeft nog meer gamers de kans om de nieuwe plunderschieter van People Can Fly uit te proberen zonder iets extra's te hoeven betalen.
  • Hoewel pc-spelers teleurgesteld zijn dat het alleen naar consoles komt, is dit over het algemeen een goede zet voor Xbox Game Pass.
Image
Image

Outriders die naar Xbox Game Pass komen, is een grote overwinning voor abonnees, waardoor het de gemakkelijkste manier is om in de aankomende plundershooter van People Can Fly te springen.

Microsoft heeft onlangs aangekondigd dat Outriders, een nieuwe looter-shooter van ontwikkelaar People Can Fly, bij de lancering op de Game Pass-service zal verschijnen. Deze stap brengt een van de eerste grote releases van derden van het jaar naar Game Pass-abonnees. Microsoft heeft de afgelopen week ook Octopath Traveler, Undertale en andere games aan de service toegevoegd, waardoor Game Pass meer waarde krijgt.

Dit helpt niet alleen om de impact die Microsoft heeft op de manier waarop gamers geld uitgeven aan nieuwe games te versterken, maar het brengt het spel ook naar veel gebruikers die het misschien niet voor de volle prijs konden kopen toen het werd gelanceerd.

"Veel Xbox-gebruikers vertrouwen op hun Game Pass-abonnement om games te spelen", vertelde Bishal Biswas, de CEO van Word Finder, in een e-mail aan Lifewire. "Een game die zo populair is als Outriders zou in alle formaten beschikbaar moeten zijn, zodat maximale gebruikers er gemakkelijk toegang toe hebben."

Bouwvertrouwen

Biswas, die in de loop der jaren aan meerdere gameblogs heeft gewerkt en deze heeft gemaakt, zegt dat Game Pass nieuwe manieren heeft geopend voor gebruikers om toegang te krijgen tot de games die voor hen belangrijk zijn. Nu Outriders zich bij de strijd voegt, voegt Microsoft niet alleen waarde toe aan het abonnement, maar bouwt het ook verder aan het vertrouwen en vertrouwen dat gebruikers in de service als geheel hebben gesteld.

“Verbijsterd, de waarde die ik op dit moment krijg van GamePass is ongelooflijk”, schreef een gebruiker op Twitter in reactie op de aankondiging. "Ik heb nog nooit een abonnementsservice gehad waar ik zo blij mee ben geweest."

Andere gebruikers deelden hun goedkeuring van de zet, en sommigen zeiden zelfs dat ze het spel anders waarschijnlijk niet zouden hebben geprobeerd.

"Dit was een van die games die ik eigenlijk wilde proberen, maar er nog geen geld aan wilde uitgeven. Game Pass blijft geweldig", schreef een andere gebruiker met de naam Matt op Twitter.

Natuurlijk zijn sommigen teleurgesteld over de nieuwste zet van Xbox om Outriders naar de Xbox Game Pass te brengen, maar dat is niet omdat ze de zet slecht vinden. Helaas is Outriders alleen beschikbaar op de consoleversie van Xbox Game Pass.

Dit betekent dat niet iedereen kan deelnemen aan het plezier, dankzij hun Game Pass-abonnement. In plaats daarvan moeten pc-spelers de game bij de lancering nog steeds vooraf bestellen of kopen om te kunnen spelen.

Hoewel sommigen teleurgesteld zijn, is dit niet de eerste keer dat de consoleversie van Game Pass een game heeft ontvangen die pc niet heeft. Andere titels zoals The Elder Scrolls Online en, meer recentelijk, Fallout: New Vegas zijn alleen in de consoleversie verschenen, en veel gebruikers hopen dat Outriders niet al te lang na de release op 1 april de overstap naar de pc zal maken.

Biswas zegt dat speculatie over de komst van de game op Game Pass ook al maanden een onderwerp van discussie is. Dus veel gebruikers, hoewel niet allemaal, verwachtten niet in staat te zijn om in het spel te duiken en het bij de lancering te spelen.

"Veel Xbox-gebruikers hebben de game gepre-orderd vanwege speculaties dat het niet op Game Pass zou worden uitgebracht. Dit zou de toegang en beschikbaarheid hebben beperkt, omdat niet alle gebruikers het zich kunnen veroorloven om de game te kopen [bij de lancering], " Biswas uitgelegd.

Waarde verhogen

Outriders, dat eind februari een demo lanceerde, heeft nogal wat liefde gekregen voor zijn unieke benadering van het plunderschietgenre. Volgens de ontwikkelaars is het hele verhaal van Outriders speelbaar van begin tot eind, in plaats van te vertrouwen op het aspect van live services dat games als The Division 2 en Destiny 2 zo lang heeft gemaakt.

Image
Image

Dit betekent dat je geen maanden of mogelijk jaren hoeft te wachten om het volledige verhaal te zien spelen. In plaats daarvan kun je gewoon in het spel springen en buit verzamelen, vergelijkbaar met populaire spellen zoals de Borderlands-serie.

Als je ook bedenkt dat Microsoft zojuist meer dan 20 van de populairste videogames van Bethesda Softworks heeft toegevoegd, zoals Fallout 4, Dishonored and Dishonored 2, Doom Eternal, The Evil Within en meer, blijft de waarde voor Game Pass groeien. Steeds meer gebruikers merken dit op.

Aanbevolen: