Hoe bloemen te kweken in Animal Crossing

Inhoudsopgave:

Hoe bloemen te kweken in Animal Crossing
Hoe bloemen te kweken in Animal Crossing
Anonim

Bloemen zijn een geweldige manier om je eiland te versieren in Animal Crossing: New Horizons. Ze zijn aantrekkelijk, betaalbaar en gemakkelijk te kweken. Als je het uiterlijk van je eiland echter wilt aanpassen, moet je bloemen in unieke kleuren kweken. Hier is hoe het te doen.

De basis van bloemen in Animal Crossing: New Horizons

Het is essentieel om de basisprincipes van bloemen te begrijpen voordat je ze gaat kweken. De nuance van hoe bloemen groeien, kan je in het begin doen struikelen.

Elk eiland begint met een inheemse bloem die vanaf de eerste dag groeit. De bloem is een van de acht 'gewone' bloemen van het spel: kosmos, hyacinten, lelies, moeders, viooltjes, rozen, tulpen en windbloemen.

Image
Image

Je kunt andere veelvoorkomende bloemen kopen door ze in de winkel te kopen. Je opties worden groter naarmate je de winkel upgradet van de Resident Services Tent naar de laatste, uitgebreide Nook's Cranny. Dit is wat u van elke upgrade kunt verwachten.

  • Resident Services Tent: Drie soorten zaad, drie soorten bloemen, elk één kleur
  • Nook's Cranny: Zes soorten zaad, drie soorten bloemen, elk twee kleuren
  • Nook's Cranny (Expanded): Negen soorten zaden, drie soorten bloemen, elk drie kleuren
Image
Image

Bloemen kunnen je ook cadeau doen, verkocht worden bij bepaalde verkopers (zoals Leif) of in het wild verschijnen op Mystery Islands.

De meest betrouwbare alternatieve manier om je bloemenselectie uit te breiden, is door eilanden te bezoeken die eigendom zijn van andere spelers. De winkel van elk eiland biedt op een bepaalde dag iets anders. Als je vrienden Animal Crossing: New Horizons niet spelen, kun je je wenden tot communitybronnen, zoals Turnip Exchange of Reddit, om spelers te vinden die toegang geven tot hun eiland.

Bloemen kweken en verplaatsen

Je kunt bloemen verkrijgen in vier staten: zaad, stengel, bloem en geplukt.

Geplukte bloemen krijg je door naar een plant te lopen en op de Y-knop op je controller te drukken. Als je dit doet, wordt de bloem uit de plant verwijderd voor gebruik bij het knutselen, maar blijft de plant achter. Je kunt geplukte bloemen niet gebruiken om nieuwe bloemen te laten groeien.

Je kunt zaden kopen in winkels en ze op elke open grond planten. Zaden hebben geen verzorging nodig en zullen na vier dagen uitgroeien tot een volwaardige, bloeiende bloem.

Bloemen zijn volledig ontwikkelde planten die hebben gebloeid. Bloemen zullen zich pas voortplanten als ze zijn gegroeid. Een volwassen bloem kan worden verplaatst en op een nieuwe locatie worden geplant door deze met een schop op te graven. Je kunt volwassen bloemen kopen of bloemen opgraven op Mystery Islands en ze naar je eiland verplaatsen.

Image
Image

Stengels zijn volledig ontwikkelde bloemen die je hebt geplukt en die hun bloemen nog niet hebben hergroeid. Je kunt ze opgraven en verplanten, net als een bloeiende bloemplant. Stelen zullen na een paar dagen nieuwe bloemen ontwikkelen.

De verschillen in deze staten kunnen verwarrend zijn, maar ze zijn belangrijk om te onthouden, omdat alleen volgroeide bloemen zich voortplanten.

Hoe bloemen te kruisen (voor unieke kleuren!)

Kruisen creëert nieuwe kleuren van een bepaald type bloem. U wilt alleen bloemen van een enkele variëteit planten als het uw doel is om ze te kruisen voor nieuwe kleuren.

  1. Verkrijg meerdere kleuren van het bloemtype dat je wilt kruisen, door ze te kopen of ze opnieuw te planten op andere locaties.
  2. Plant de bloemen in een ruimte die aan alle kanten volledig vrij is van obstakels. Eenvoudige rijen zijn praktisch, aantrekkelijk en gemakkelijk te organiseren.

    Image
    Image
  3. Ga terug naar je bloembed en geef elke dag water. Hoewel water geven geen noodzaak is, zal het de snelheid waarmee nieuwe bloemen groeien aanzienlijk verhogen.

    Nieuwe bloemen groeien alleen in lege ruimtes naast een volgroeide bloem. Zorg ervoor dat je ruimte in de buurt hebt.

  4. Graaf nieuwe bloemen op en plant ze opnieuw terwijl ze groeien om ervoor te zorgen dat je originele bloemen de ruimte hebben voor verdere groei.

Bloemkleuren verschijnen over het algemeen in patronen die je zou verwachten. Als u bijvoorbeeld een rode en gele bloem naast elkaar plaatst, resulteert dit vaak in een oranje bloem, terwijl het planten van rode en witte bloemen bij elkaar vaak resulteert in een roze bloem.

Kleurvariaties zijn echter beperkt op basis van type, zoals weergegeven in de onderstaande tabel. Sommige bloemen, zoals rozen, hebben veel mogelijke kleuren. Anderen, zoals Cosmos en Mums, zijn beperkt tot slechts een paar.

Bloemtype kleurmogelijkheden in Animal Crossing: New Horizons
Bloemtype Roze Oranje Blauw Paars Zwart Groen
Kosmos X X X
Hyacinten X X X X
Lelies X X X
Mama's X X X
Viooltjes X X X
Rozen X X X X X
Tulpen X X X X
Windbloemen X X X X

Geavanceerde kruisingstips

Aanplant in rijen met voldoende vrije ruimte in de buurt werkt goed genoeg voor de meeste doeleinden. Je kweekt een grote verscheidenheid aan kleuren die je naar andere delen van je eiland kunt verplaatsen. Dat zal op zijn beurt nog meer variatie opleveren.

Animal Crossing: New Horizons heeft echter een zeer complex genealogiesysteem voor bloemen. We raden drie fangidsen aan als je ze volledig wilt begrijpen. Van minst tot meest complex: de infographic ACNH Hybrid Guide van Peach-n-Key, de ACNH Flower Genetics Guide van Paleh en de Optimized ACNH Hybrid Recipes van Backwardsn.

Deze handleidingen zijn meer dan de meeste spelers nodig hebben, maar je zult je moeten inlezen als je je precies op een specifieke kleur wilt richten of bloemen zo snel mogelijk wilt kruisen.

Bloemen sneller kweken door vrienden uit te nodigen

Welke kruismethode je ook kiest, je zult sneller resultaten zien met hulp van bezoekers van je eiland.

Bloemen planten zich sneller voort als ze worden bewaterd door bezoekers. Uit datamining blijkt dat wanneer slechts één bezoeker uw bloemen per dag water geeft, de kans dat ze zich de volgende dag zullen voortplanten meer dan verdubbelt. De bonus wordt verhoogd tot vijf bezoekers, wat de kans vergroot dat bloemen meer dan vijf keer vermenigvuldigen.

Hoe krijg je gouden rozen

Gouden rozen zijn een zeldzame kleur rozen die onder specifieke omstandigheden verschijnen.

Ten eerste kweken ze alleen met zwarte rozen. Ten tweede moet de speler de zwarte rozen water geven met een gouden gieter. Het doe-het-zelfrecept voor de gouden gieter wordt ontgrendeld en aan je verstrekt nadat je eiland een 5-sterrenbeoordeling heeft gekregen.

Image
Image

Hoe Lily of the Valley te krijgen

Lily of the Valley is een zeldzame bloem die pas verschijnt als je eiland een 5-sterrenbeoordeling heeft gekregen. Het heeft een kans dat het elke dag voorkomt dat je eiland een 5-sterrenbeoordeling behoudt.

De lelietje-van-dalen plant zich niet voort en verschijnt alleen in het wit, dus kruisen is onmogelijk. Je kunt alleen meer krijgen door een 5-sterrenbeoordeling te behouden en te wachten tot de bloem willekeurig verschijnt.

Aanbevolen: