Google voegt nieuwe fotowidgets toe om je herinneringen te delen

Google voegt nieuwe fotowidgets toe om je herinneringen te delen
Google voegt nieuwe fotowidgets toe om je herinneringen te delen
Anonim

Google is begonnen met het uitrollen van een aantal nieuwe widgets voor Foto's op Android, waardoor het gemakkelijker wordt om je favoriete snapshots op nieuwe en interessante manieren te delen.

'Dit is het seizoen voor het delen van foto's van je favoriete mensen, huisdieren en herinneringen, dus waarom zou je niet iets anders proberen? Google heeft een paar widget-updates aangekondigd die je een aantal nieuwe methoden zullen geven om je foto's weer te geven en te delen met je Android-telefoon.

Image
Image

Als eerste is er een nieuwe widget voor mensen en huisdieren, die een aanvulling vormt op Google Foto's-herinneringen. Met Mensen en huisdieren kunt u vrienden en familieleden selecteren - van de tweevoetige of harige variant - en foto's van hen op uw startscherm weergeven. Je kunt ook op de weergegeven foto's op het startscherm tikken om rechtstreeks naar de app Foto's te gaan.

Cinematic Photos bevindt zich ook aan de ontvangende kant van een nieuwe update, die volgens Google de foto-effecten nog meer zal verbeteren. Nu maakt Cinematic Photos gebruik van machine learning om de achtergrond achter het onderwerp in te vullen, zodat je de virtuele camera kunt bewegen om de opname opnieuw te kadreren. Het klinkt misschien als een mooie manier om een foto neer te zetten, maar het simuleert in feite 3D-beweging, zodat je de waargenomen hoeken van de foto kunt veranderen.

Het is de bedoeling dat de nieuwe widget-updates deze week worden uitgerold, hoewel Google nog geen exacte datum heeft opgegeven.

Aanbevolen: