Safari-snelkoppelingen toevoegen aan een iPhone-startscherm

Inhoudsopgave:

Safari-snelkoppelingen toevoegen aan een iPhone-startscherm
Safari-snelkoppelingen toevoegen aan een iPhone-startscherm
Anonim

Wat te weten

  • Open de Safari-app op je iPhone en ga naar een website die je vaak bezoekt.
  • Tik op het Bookmark pictogram en tik vervolgens op Toevoegen aan startscherm.
  • Accepteer de voorgestelde naam of voer een andere naam in. Tik op Toevoegen om de snelkoppeling naar het startscherm van de iPhone op te slaan.

Dit artikel legt uit hoe je een Safari-snelkoppeling maakt en deze toevoegt aan het startscherm van de iPhone. Het bevat informatie over het maken van een map voor uw snelkoppelingen op het startscherm. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op alle iOS-apparaten, inclusief de iPhone, iPad en iPod touch.

Safari-snelkoppelingen toevoegen aan uw iOS-startscherm

Als je de Safari-browser op een iOS-apparaat gebruikt, is het gemakkelijk om snelkoppelingen op het startscherm te maken die rechtstreeks naar je favoriete websites openen. Hier leest u hoe u snelkoppelingen voor websites op het startscherm kunt maken op uw iOS-apparaat.

  1. Start Safari en navigeer naar een website die u vaak bezoekt.
  2. Tik op het Bookmark pictogram onder aan het scherm (het lijkt op een vak met een naar boven wijzende pijl).
  3. Tik op Toevoegen aan startscherm.
  4. Accepteer de voorgestelde naam voor de snelkoppeling, of voer er een in die u beter vindt, en tik vervolgens op Toevoegen om het nieuwe snelkoppelingspictogram op het startscherm op te slaan.

    Image
    Image
  5. Het nieuwe pictogram verschijnt naast uw andere app-pictogrammen. Als u veel apps heeft, moet u mogelijk door verschillende schermen bladeren om deze te vinden. Om het pictogram te gebruiken, tikt u erop om rechtstreeks naar de opgeslagen website in Safari te gaan.

Maak een bladwijzermap voor websitepictogrammen

Als u gemakkelijk toegang wilt tot meerdere webbladwijzers, herha alt u het proces voor het maken van websitepictogrammen met andere websites en slaat u vervolgens alle websitepictogrammen op in één map.

Houd een van de pictogrammen ingedrukt totdat alle pictogrammen beginnen te wiebelen. Raak vervolgens het ene websitepictogram aan en sleep het over het andere om een map te maken. Voeg andere websitepictogrammen toe aan dezelfde map door de pictogrammen te slepen en neer te zetten.

Aanbevolen: