Hoe de 'Doctor Who' TARDIS te vinden in Google Maps

Inhoudsopgave:

Hoe de 'Doctor Who' TARDIS te vinden in Google Maps
Hoe de 'Doctor Who' TARDIS te vinden in Google Maps
Anonim

Wat te weten

  • Enter 232 Earls Ct Rd, Earl's Court, London SW5 9RD > selecteer Earl's Court Police Box > selecteer politiebox foto.
  • Selecteer Street View & 360 voor een binnenaanzicht. Om te vertrekken, ga naar de dubbele uitgangsdeuren.

Dit artikel legt uit hoe u de TARDIS van "Doctor Who" kunt vinden en verkennen met Google Maps in de webbrowser van uw computer.

Bezoek de TARDIS

De dokter is er niet. Er zijn geen dokters, geen metgezellen en geen buitenaardse wezens in de TARDIS. Het is een lege set die je kunt verkennen. Dat gezegd hebbende, het is nog steeds heel erg cool. Om de TARDIS te bezoeken, opent u Google Maps in een computerbrowser, zorgt u ervoor dat u zich in Street View bevindt en vervolgens:

  1. Voer 232 Earls Ct Rd, Earl's Court, Londen SW5 9RD in Google Maps in om naar de locatie te gaan.
  2. Selecteer Earl's Court Police Box in de Op deze locatie sectie in het linkerdeelvenster.
  3. Klik op de blauwe politie-oproepbox bovenaan het linkerdeelvenster.

    Image
    Image
  4. Selecteer Street View & 360 van boven de afbeeldingen. Het toont de TARDIS vlak voor het Earl's Court-station voor de Londense metro.

    Als je het niet kunt vinden, gebruik dan deze sneltoets voor de politie-oproepbox om rechtstreeks naar de 3D-afbeelding te gaan.

  5. Dan kun je een van de afbeeldingen selecteren om de binnenkant te bekijken en rond te lopen.
  6. Als je klaar bent om te vertrekken, ga je naar de dubbele uitgangsdeuren (als je ze kunt vinden) en klik je erop om terug te keren naar de straat.

Kan je er niet in? Hier is een directe link naar de binnenkant. Het is echter veel leuker om het te vinden met Street View. Bekijk het detailniveau. Het is ongeloofelijk. Je kunt niet naar andere kamers navigeren, maar je kunt wel inzoomen om details van de set en hoeken te bekijken die je normaal niet te zien krijgt, zoals het plafond. Hopelijk verlies je niet te veel tijd met het verkennen van het schip van de Time Lord.

Aanbevolen: