Een link toevoegen op Snapchat

Inhoudsopgave:

Een link toevoegen op Snapchat
Een link toevoegen op Snapchat
Anonim

Wat te weten

  • Maak een makkie > tik op link pictogram > in Type URL vak, kopieer/plak of typ URL > tik op Bijvoegen bij Snap > verzenden.
  • Voeg links naar chats toe door de URL te kopiëren/plakken of in het chatveld te typen en druk vervolgens op Send.

Dit artikel legt uit hoe je links aan je Snapchat-snaps kunt toevoegen. Deze links kunnen worden gebruikt om te verwijzen naar blogs, nieuwsartikelen, YouTube-video's, links naar inzamelingsacties, aanmeldingsformulieren of wat je maar wilt.

Een link toevoegen aan Snapchat-snaps en -verhalen

De volgende instructies zijn van toepassing op de Snapchat-app voor zowel iOS als Android. Er zijn screenshots beschikbaar voor de iOS-versie, maar Android-gebruikers zouden dit moeten kunnen volgen.

  1. Open de Snapchat-app en doe wat je moet doen om een foto te maken of een videofragment te filmen. U kunt dit doen vanaf het hoofdcameratabblad, door te reageren op een vriend in uw gesprekkentabblad of door een foto/video vanaf uw apparaat te uploaden.
  2. Pas zoveel filters, stickers, emoji's, tekst of tekeningen toe als je wilt.
  3. Tik op het link pictogram dat verschijnt in het verticale menu met pictogrammen aan de rechterkant van het snapvoorbeeld.
  4. Als u zich de link kunt herinneren die u wilt toevoegen, typt u deze in het veld "Typ een URL" bovenaan. Als de link die je wilt toevoegen erg lang is of te moeilijk te onthouden is, kun je even weg navigeren van Snapchat (zonder de app te sluiten) en je mobiele webbrowser (of een andere app) openen om de URL te kopiëren.

  5. Wanneer je teruggaat naar Snapchat, zal het herkennen dat je een link hebt gekopieerd door een Mijn klembord-notitie weer te geven. Tik op Toestaan om de link te zien die u zojuist hebt gekopieerd en tik vervolgens op de vermelde link om deze toe te voegen aan het veld "Typ een URL".

    Image
    Image
  6. De link wordt geopend in een browservenster binnen Snapchat. Tik onderaan op Toevoegen aan Snap om het aan je snap te bevestigen.
  7. Het koppelingspictogram in het verticale menu zou wit gemarkeerd moeten zijn. Om je snap naar vrienden te sturen, tik je op de blauwe pijl. Om het als een verhaal te posten, tik je op het vierkantje met een plusteken.

    Als je besluit de link liever te verwijderen voordat je je snap naar vrienden stuurt of in je stories plaatst, tik dan op het highlighted link icoon in het verticale menu. Wanneer de webpagina wordt geladen, tik je onderaan op Verwijder bijlage om de link uit je snap te verwijderen. Het koppelingspictogram in het verticale menu wordt niet langer gemarkeerd.

  8. Als je vrienden je snap ontvangen of je verhaal bekijken, zien ze de link onderaan je snap. Om de webpagina te bezoeken, kunnen ze omhoog vegen op de link.

    Image
    Image

    Als je een foto in je stories plaatst met een link, kun je zien hoeveel mensen deze bekijken, maar je krijgt niet het aantal klikken op je link te zien.

Links toevoegen aan chats

Je kunt ook links naar je chats in Snapchat toevoegen, door ze rechtstreeks in een chat te typen of door ze te kopiëren en in het chatveld te plaatsen.

Zodra je op Verzenden tikt, verschijnen links in de chat als een vak met een miniatuur, de naam van de webpagina en de link. Wanneer vrienden op links in de chat tikken, worden ze geopend in een browser in de Snapchat-app.

Aanbevolen: