Hoe Fitbit Pay te gebruiken

Inhoudsopgave:

Hoe Fitbit Pay te gebruiken
Hoe Fitbit Pay te gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Tik met een compatibel Fitbit-apparaat in de buurt op Account pictogram > selecteer apparaat > tik op Wallet tegel. Voeg betaalkaartinfo toe.
  • Om met Fitbit te betalen bij een kassa, houd je linkerknop op het apparaat 2 seconden ingedrukt. Houd de pols bij het register.

Dit artikel legt uit hoe je Fitbit Pay instelt en gebruikt, een mobiel betalingssysteem vergelijkbaar met Apple Pay, Google Pay en Samsung Pay. Fitbit Pay werkt alleen met de smartwatches en fitnessbandjes van het bedrijf, niet met smartphones.

Fitbit Pay instellen

Volg deze instructies om Fitbit Pay in te stellen:

  1. Om Fitbit Pay te gebruiken, heb je een compatibel Fitbit-apparaat nodig, inclusief de Ionic en Versa smartwatches en de Charge 3 fitnessband. Zorg ervoor dat het apparaat in de buurt is als je klaar bent om te beginnen met instellen.
  2. Tik op het Account pictogram in de linkerbovenhoek van het scherm.
  3. Selecteer uw apparaat.
  4. Tik op de Wallet tegel.

    Image
    Image
  5. Volg de instructies op het scherm om een betaalkaart toe te voegen.

    U kunt maximaal zes kaarten aan de Wallet toevoegen (vijf voor Charge 3) en er één instellen als de standaard betalingsoptie.

  6. De eerste keer dat je een kaart toevoegt aan Fitbit Pay, wordt je ook gevraagd om een 4-cijferige pincode voor je apparaat in te stellen. Je hebt ook een ontgrendelingscode voor je telefoon nodig.

    Image
    Image
  7. Volg vervolgens de instructies op het scherm om telefoonmeldingen in te schakelen.

Fitbit Pay werkt met elke winkelier die contactloze betalingen accepteert. Het werkt ook met de belangrijkste creditcards en betaalpassen van tientallen banken en kaartuitgevers. Voor een lijst van deelnemende banken en landen, klik hier.

De standaardbetaalkaart wijzigen

Tijdens het instellen moet je een standaardkaart kiezen, maar je kunt die op elk moment wijzigen.

  1. Tik op het Account icoon in de linkerbovenhoek.
  2. Selecteer uw apparaat.
  3. Tik op de Wallet tegel.

    Image
    Image
  4. Zoek de kaart die u als standaardoptie wilt instellen.
  5. Tik op Standaard instellen.

Je kunt maximaal zes creditcards in je Fitbit Wallet bewaren.

Betalen met je Fitbit

Zodra je Fitbit Pay hebt ingesteld, kun je het gebruiken, of je nu je smartphone bij de hand hebt of niet. Dus als je een baan hebt en verfrissingen of een snack nodig hebt, kun je je telefoon thuis laten.

Betalen met je Fitbit:

  1. Houd bij de kassa de linkerknop op uw apparaat twee seconden ingedrukt.

    Image
    Image
  2. Veeg naar het Betalingen scherm als het niet verschijnt.
  3. Voer desgevraagd uw 4-cijferige pincode in. Uw standaardkaart verschijnt op het scherm.
  4. Als u met uw standaardkaart wilt betalen, houdt u uw pols bij de betaalautomaat.
  5. Om met een andere kaart te betalen: veeg omhoog op Ionic en Versa, of tik op het scherm van de Charge 3 om de kaart te vinden die je wilt gebruiken. Houd vervolgens uw pols bij de beta alterminal.
  6. Als de betaling is voltooid, trilt je apparaat en verschijnt er een bevestigingsbericht op het scherm.

    Image
    Image

Heb je problemen met het gebruik van Fitbit Pay? Zorg ervoor dat het scherm van het apparaat zich dicht bij de lezer bevindt en vertel de kassier dat u een mobiele betaling gebruikt. Als het nog steeds niet werkt, probeer dan de standaardbetaalkaart te wijzigen of bel uw bank.

Hoe beta alt Fitbit in vergelijking met de concurrentie?

Fitbit Pay lijkt het meest op Apple Pay en Google Pay omdat het overal werkt waar contactloze betalingen worden geaccepteerd. Samsung Pay onderscheidt zich doordat het over technologie beschikt die het compatibel maakt met elke winkelier die creditcards accepteert.

Hoewel Apple Pay werkt op iPhones, Google Pay op Android-smartphones en Samsung Pay op Samsung-telefoons, is Fitbit Pay alleen beschikbaar om de pols. Apple Pay en Google Pay hebben ook de mogelijkheid om geld naar vrienden te sturen, net zoals bij Venmo. Je kunt zelfs Google Assistant of Siri gebruiken om peer-to-peer-betalingen te doen, zoals 'Betaal Janet $ 12' of 'Stuur geld naar Johnny'.

Het andere verschil is dat Fitbit Pay alleen creditcards of betaalpassen opslaat. Met Apple, Google en Samsung Pay kunt u elk loyaliteits-, lidmaatschaps-, beloningen en cadeaubonnen opslaan in uw digitale portemonnee. In sommige gebieden kun je ook transitpassen bewaren. Met andere woorden, de drie belangrijkste concurrenten van Fitbit Pay kunnen de meeste kaarten in uw fysieke portemonnee bewaren.

Aanbevolen: