Google zal de 'geest' in Google Maps aanpakken

Google zal de 'geest' in Google Maps aanpakken
Google zal de 'geest' in Google Maps aanpakken
Anonim

Google heeft verklaard dat het "werkt aan een oplossing" voor de mysterieuze stem die verschillende gebruikers in Google Maps zijn gaan horen.

Zowel Android- als iOS-gebruikers hebben vreemde gebeurtenissen gemeld in Google Maps, waarbij de stem van de app vanzelf verandert. Velen hebben verhalen gedeeld over de stem die hen aanwijzingen geeft die plotseling verschuiven naar een man met een diepe stem met een licht accent. Het lijkt erop dat de app zal beginnen door een paar keer willekeurig te wisselen tussen deze stem en de door de gebruiker geselecteerde stem voordat hij uiteindelijk genoegen neemt met deze nieuwe.

Image
Image

Hoewel dit duidelijk een soort bizarre bug is, zit er nog steeds een mysterie achter. Wat zorgt ervoor dat de stem zo verandert? Waarom verandert het alleen naar deze specifieke stem? En zoals Reddit-gebruiker Fezguy opmerkte: "… probeer deze stem te vinden in de catalogi van stemmen voor Google maps/assistentie… ik heb het niet als optie kunnen vinden." Dus dit lijkt in de eerste plaats niet eens een selecteerbare stemoptie te zijn. Waar komt het vandaan?

Het officiële Twitter-account voor Google Maps heeft gereageerd op verschillende gebruikers die soortgelijke vocale overnames meldden met dezelfde verklaring: "Het team werkt aan een oplossing en deze zal binnenkort worden uitgerold." Een verklaring voor de bizarre glitch heeft het echter nog niet gegeven. Als je een iPhone hebt en het probleem wilt vermijden zonder op een patch te wachten, raadt PhoneArena aan om over te schakelen naar Apple Maps.

We weten nog steeds de oorzaak niet en Google heeft geen schatting gegeven van wanneer het probleem zal worden verholpen. Voor nu moeten we er gewoon op vertrouwen dat "binnenkort" betekent "binnen de komende dagen of weken", en proberen niet in paniek te raken als we plotseling een onverwachte stem in de auto horen.

Aanbevolen: