Opgeslagen Twitter-zoekopdrachten gebruiken

Inhoudsopgave:

Opgeslagen Twitter-zoekopdrachten gebruiken
Opgeslagen Twitter-zoekopdrachten gebruiken
Anonim

Wat te weten

  • Voer een zoekopdracht in de zoekbalk in. Selecteer drie stippen rechts van de resultaten. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Save search.
  • Om een opgeslagen zoekopdracht uit te voeren, klikt u in de zoekbalk en kiest u de opgeslagen zoekopdracht onder Opgeslagen zoekopdrachten.

Dit artikel legt uit hoe je een zoekopdracht op Twitter kunt opslaan en uitvoeren, zodat je een zoekopdracht opnieuw kunt uitvoeren zonder de woorden opnieuw in de zoekbalk te hoeven typen. U kunt maximaal 25 zoekopdrachten per Twitter-account opslaan.

Een zoekopdracht opslaan op Twitter

Om je Twitter-zoekopdracht op te slaan:

  1. De opgeslagen zoekfunctie is niet beschikbaar in de mobiele app. Je moet naar Twitter.com gaan om een zoekopdracht op te slaan.
  2. Log in op je Twitter-account.
  3. Klik op Twitter.com in de Twitter zoekbalk in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image
  4. Typ uw zoekopdracht in de zoekbalk en druk op Enter op uw toetsenbord.

    Image
    Image
  5. Selecteer de drie stippen rechts van de resultatenzoekbalk.

    Image
    Image
  6. Selecteer in het vervolgkeuzemenu Save search.

    Image
    Image

Een op Twitter opgeslagen zoekopdracht uitvoeren

Om een opgeslagen zoekopdracht uit te voeren, klikt u in de zoekbalk en kiest u de opgeslagen zoekopdracht onder Opgeslagen zoekopdrachten.

Image
Image

Een op Twitter opgeslagen zoekopdracht verwijderen

Als u niet langer wilt dat een bepaalde zoekopdracht in uw vervolgkeuzelijst verschijnt, klikt u in de zoekbalk en selecteert u het prullenbakpictogramnaast de naam van de zoekopdracht die u wilt verwijderen.

Als je alleen de formulering van een door Twitter opgeslagen zoekopdracht wilt wijzigen, moet je de opgeslagen zoekopdracht verwijderen en een nieuwe maken.

Een tip voor het maken van een op Twitter opgeslagen zoekopdracht

Het is belangrijk om in gedachten te houden dat trefwoorden, hashtags en trending topics snel bewegende doelen zijn op Twitter. Zie de tweetstream als een ruisende rivier of een kakofonisch gesprek.

Wat dat betekent voor het zoeken op Twitter, is dat je mogelijk de exacte formulering van een zoekopdracht moet wijzigen om een bepaald onderwerp op Twitter effectief te volgen. Probeer dus van tijd tot tijd verschillende versies en bewoordingen van uw opgeslagen Twitter-zoekopdracht om te zien dat andere bewoordingen betere resultaten opleveren. Een verscheidenheid aan Twitter-zoekhulpmiddelen van derden kan helpen.

Aanbevolen: