Hoe e-cards en online uitnodigingen te krijgen bij Punchbowl

Inhoudsopgave:

Hoe e-cards en online uitnodigingen te krijgen bij Punchbowl
Hoe e-cards en online uitnodigingen te krijgen bij Punchbowl
Anonim

Wat te weten

  • Kies e-card categorie > Personaliseer ontwerp. Selecteer om cadeaubon toe te voegen of niet > selecteer Bericht bewerken om tekst te wijzigen.
  • Als u een cadeaubon verzendt, kiest u het bedrijf en het bedrag. Bewerk vervolgens de virtuele envelop > voeg ontvangers toe > Nu verzenden.
  • Naast e-cards heeft Punchbowl ook een uitstekende sectie voor feestplanning op zijn website.

Dit artikel legt uit hoe u e-cards en online uitnodigingen kunt krijgen op Punchbowl, een website waarmee u op maat gemaakte digitale wenskaarten kunt verzenden die in een virtuele envelop met een postzegel worden verpakt. Er zijn ook virtuele uitnodigingen beschikbaar om u te helpen bij het plannen van een feest.

Hoe krijg ik gratis punchbowl-ecards

Deze methode geeft je toegang tot meer e-cards dan je via de mobiele app kunt krijgen, maar je moet je wel aanmelden voor de proefversie:

  1. Bezoek de gratis e-cards-pagina van Punchbowl en kies de categorie e-card die je wilt verzenden.

    Er zijn kaarten voor bijna elke feestdag, verjaardagskaarten voor elke leeftijd en geslacht, aankondigingen en wenskaarten voor gelegenheden zoals diploma-uitreikingen en bruiloften, en e-cards om zowat elk gevoel uit te drukken.

  2. Selecteer er een uit de lijst en kies vervolgens Ontwerp personaliseren om aan de slag te gaan.

    Image
    Image
  3. Op de volgende pagina wordt gevraagd of je een digitale cadeaubon wilt toevoegen. Selecteer Nee, bedankt, ga door om het over te slaan, of Ja, voeg een cadeaubon toe.
  4. Kies Bericht bewerken als je de tekst wilt wijzigen. Hier kunt u al uw eigen persoonlijke accenten toevoegen, zoals een uniek lettertype en een unieke kleur.

    Als u klaar bent, kiest u Done en vervolgens Continue om verder te gaan naar binnen, waar u nog een kans krijgt om de tekst.

    Image
    Image

    Je ziet deze optie niet op de voorkant, tenzij de sjabloon bewerkingen voor de omslag mogelijk maakt. Als dat het geval is voor de kaart die je hebt gekozen, selecteer dan Doorgaan.

  5. Selecteer Bewerk cadeaubon (je ziet die optie als je eerder de cadeaubon-optie hebt geselecteerd). Kies het bedrijf en het bedrag - alles van $ 10 tot $ 1000 - en druk vervolgens op Gereed en vervolgens op Doorgaan.

    Er zijn hier verschillende opties, waaronder Amazon, Target, DoorDash, The Home Depot, GAP, Panera Bread, Apple, Disney, Wayfair en anderen.

    Image
    Image
  6. De laatste bewerking van de e-card die u kunt doen, betreft de virtuele envelop. Wijzig het ontwerp van de voering, het lettertype van de rubberen stempel en de frankering en druk vervolgens op Opslaan en doorgaan.

    Image
    Image
  7. Als je nog niet bent ingelogd op je Punchbowl-account, wordt je gevraagd dit nu te doen. Er is een gratis proefperiode voor nieuwe leden, anders moet je een van hun betalingsplannen kiezen om de e-card te verzenden.
  8. Voer de namen en het e-mailadres/telefoonnummer in van de mensen naar wie je de e-card stuurt. Gebruik de Lijst toevoegen tab of Importeer contacten link om meerdere ontvangers toe te voegen.

    Selecteer Doorgaan als je klaar bent met het toevoegen van mensen.

    Image
    Image
  9. Als u de e-card gratis wilt verzenden, kiest u Decide later wanneer u wordt gevraagd over het verwijderen van advertenties. Of selecteer Ja, word nu lid om voor uw account te betalen en advertenties van de kaart te verwijderen.
  10. Bevestig het ontwerp van de e-card en de lijst met ontvangers en druk vervolgens op Nu verzenden.

    Image
    Image
  11. Selecteer een van de abonnementsopties om uw proefperiode te starten en de e-card gratis te verzenden.

    De proefperiode duurt zeven dagen en wordt automatisch verlengd, maar je kunt je Punchbowl-lidmaatschap op elk moment annuleren voordat het voorbij is om te voorkomen dat er kosten in rekening worden gebracht. Elk abonnement factureert op jaarbasis.

  12. Selecteer Nu verzenden opnieuw, nu je de proefversie gebruikt. U ziet direct een bericht en ontvangt een e-mailbevestiging dat het is verzonden.

Als je de mobiele app gebruikt, kun je gratis e-cards en uitnodigingen versturen. Computergebruikers kunnen alleen tijdens de proefperiode gratis kaarten verzenden.

Punchbowl-uitnodigingen gebruiken

Naast e-cards heeft Punchbowl ook een uitstekende sectie voor feestplanning op hun website. U kunt online uitnodigingen versturen voor verjaardagsfeestjes, bruiloften, babyborrels en andere borrels. Er zijn ook "save the dates" om uit te kiezen.

Het aanpassen van een uitnodiging is vergelijkbaar met hoe e-cards werken, maar aangezien dit een evenement is, kun je een titel, datum en tijd invullen, hostdetails zoals hun telefoonnummer en adres, en alle andere feestdetails die je gasten moet weten. De uitnodiging kan ook worden gepersonaliseerd met verschillende tekst, kleuren en meer, gewoon een gewone e-card.

Image
Image

Je kunt zelfs je RSVP's daar bij Punchbowl beheren. Bepaal of de gastenlijst openbaar is, laat elke persoon extra mensen meenemen, laat automatische herinneringen sturen naar de ontvangers die komen, laat gasten je een bericht sturen en voeg details over de potluck toe.

Uitnodigingen zijn niet inbegrepen in het ecard-lidmaatschap of de proefversie. Om gratis uitnodigingen te verzenden, kunt u zich aanmelden voor een proefperiode van 7 dagen door het Platinum-, Premium- of Plus-abonnement te kiezen. Elke kamer is iets anders, waardoor je verschillende gastenlijstgroottes kunt hebben, je gasten kunt peilen, mede-hosts kunt toevoegen en advertenties kunt verwijderen.

Punchbowl mobiele app

De app voor iOS en voor Android verschilt van de desktopsite omdat deze alle gratis e-cards en uitnodigingen toont die je daar vanaf je telefoon of tablet kunt verzenden. U kunt zelfs pushmeldingen ontvangen wanneer uw gasten reageren.

Image
Image

In plaats van je betalingsgegevens in te voeren en Punchbowl alleen tijdens een proefperiode te gebruiken, kun je je aanmelden via de app om kaarten en uitnodigingen te verzenden zonder een cent te betalen. Zorg ervoor dat u alleen de gratis items gebruikt.

Punchbowl's desktopwebsite is alleen gratis tijdens de proefperiode van een week. Bekijk deze gratis ecard-sites voor enkele alternatieven.

Aanbevolen: