Hoe speel je bij ons online

Inhoudsopgave:

Hoe speel je bij ons online
Hoe speel je bij ons online
Anonim

Je kunt het populaire online spel Among Us spelen op Steam, iOS, Android en zelfs in je webbrowser. Hoewel het mogelijk is om de gratis versie van Among Us op je pc of mobiele apparaat te krijgen, zijn er enkele voordelen aan het kopen van de volledige versie van het spel.

Hoe begin je met spelen onder ons

Hier is een overzicht van hoe u aan de slag kunt gaan met het spelen van uw eerste ronde van Among Us.

  1. Kies een game om mee te doen, of maak er zelf een. Gebruik de filters bovenaan het scherm om uw voorkeuren in te stellen.

    Image
    Image
  2. Als je meedoet aan een game, moet je wachten tot er genoeg andere spelers zijn meegekomen. In de tussentijd kun je naar de computer lopen en Aanpassen selecteren om je uiterlijk te veranderen.

    Image
    Image
  3. Als je een nieuw spel start, krijg je willekeurig een van de twee rollen toegewezen: een bemanningslid of een bedrieger.

    Als je een bedrieger bent, is het doel om alle bemanningsleden te doden zonder dat ze erachter komen dat jij de moordenaar bent. Loop naar een bemanningslid en tik op Kill om ze neer te halen. Je moet even wachten voordat je weer kunt toeslaan.

    Bedriegers hebben toegang tot ventilatieopeningen om hen te helpen snel door het schip te navigeren; als iemand je echter ziet, wordt je dekmantel opgeblazen. Je kunt de inspanningen van bemanningsleden ook dwarsbomen door vallen te plaatsen. Loop rond het schip om objecten te vinden waarmee je kunt communiceren en selecteer het juiste pictogram.

    Image
    Image
  4. Als je een bemanningslid bent, is het jouw missie om alle toegewezen taken te voltooien voordat de bedriegers alle anderen doden. Loop rond het schip om objecten te vinden waarmee je kunt communiceren en selecteer het juiste pictogram om een taak te beginnen.

    Image
    Image
  5. Als je een gevallen bemanningslid vindt, selecteer je Melden om een vergadering te beleggen. U kunt ook vergaderingen bellen met de grote Emergency-knop bij het startpunt.

    Image
    Image
  6. Bespreek de feiten en stem over wie je uit het spel wilt verwijderen. Selecteer het Text-pictogram om te chatten en selecteer vervolgens een speler om ze te beschuldigen.

    Image
    Image

    Bedriegers worden aangemoedigd om te stemmen en deel te nemen aan beraadslagingen om de bemanningsleden af te stoten.

  7. Het spel gaat door totdat alle taken zijn voltooid, alle bemanningsleden zijn gedood of de bedrieger is geïdentificeerd en weggestemd. Gevallen bemanningsleden kunnen hun teamgenoten helpen taken af te maken, maar ze kunnen niet met hen communiceren.

    Image
    Image

Hoe speel je bij ons gratis online

Er zijn een paar manieren om Among Us te spelen zonder te betalen. Je kunt de mobiele versie van Among Us voor Android of Among Us voor iOS downloaden en meteen gratis beginnen met spelen. De gratis mobiele versie van de game wordt door advertenties ondersteund, maar je kunt $ 1,99 betalen om ze te verwijderen.

Een andere optie is om de door fans gemaakte Among Us Online te spelen, een webversie van de game die lijkt op de gratis versie.

Hoe speel je onder ons op pc

Je kunt Among Us kopen voor Steam of de game kopen als een zelfstandige app van InnerSloth. De desktopversie van Among Us is advertentievrij en alleen beschikbaar voor Windows. Er is geen versie voor macOS of Chrome OS.

Het is mogelijk om de gratis mobiele versie van Among Us op een pc te spelen met een Android-emulator zoals BlueStacks. Je kunt de mobiele versie ook spelen op Chromebooks die Android-apps ondersteunen.

Hoe speel je onder ons met vrienden

Among Us ondersteunt cross-play, wat betekent dat je multiplayergames kunt spelen met pc-gebruikers terwijl je op je telefoon speelt en vice versa. Om deel te nemen aan een spel, tik je op Voer code in onder Privé op het spelscherm, maak je eigen spel en deel de code die onderaan het scherm verschijnt.

Image
Image

Gratis versus betaalde versie van Among Us

Voordat je de gratis versie van Among Us kunt gaan spelen, moet je eerst akkoord gaan met het delen van enkele persoonlijke gegevens, die de ontwikkelaars van de game aan adverteerders kunnen verkopen. Tussen de games door zie je advertenties, maar deze kun je meestal na een paar seconden overslaan. Om van advertenties af te komen en het delen van uw persoonlijke informatie te vermijden, upgrade naar de betaalde versie voor $ 1,99.

De pc-versie van de game bevat geen advertenties en je begint met tientallen hoeden, skins en huisdieren om je personage aan te passen. Cosmetische upgrades kunnen afzonderlijk worden gekocht in de mobiele versie, maar het is niet mogelijk om ze allemaal voor een vast bedrag te ontgrendelen.

Aanbevolen: