Hoe verwijderde foto's op Android te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe verwijderde foto's op Android te herstellen
Hoe verwijderde foto's op Android te herstellen
Anonim

Wat te weten

  • Download en open DiskDigger.
  • Selecteer Start standaard fotoscan. Kies de foto die u wilt herstellen en selecteer vervolgens Herstellen.
  • Kies vervolgens Sla de bestanden op in een app op uw apparaat.

Dit artikel legt uit hoe u verwijderde foto's op Android kunt herstellen. De instructies zijn van toepassing op alle Android-telefoons en -tablets.

Verwijderde foto's ophalen op een Android-smartphone

De gemakkelijkste manier om verwijderde foto's op uw Android-smartphone op te halen, is met een app genaamd DiskDigger.

Gebruik je telefoon niet voor iets anders totdat je je afbeelding hebt hersteld. Als u nieuwe bestanden of gegevens maakt, kan de verwijderde afbeelding die waarschijnlijk nog op uw telefoon staat, worden gewist.

Ga met je telefoon naar de Google Play Store en download de DiskDigger-app.

  1. Zodra de DiskDigger-app naar uw Android-apparaat is gedownload, opent u deze. Als u wordt gevraagd om toegang tot foto's, media en bestanden toe te staan, kiest u Toestaan.
  2. Selecteer in de app Start standaard fotoscan.

    Image
    Image
  3. Wanneer u de verwijderde foto ziet verschijnen, tikt u op het vak in de linkerbovenhoek om deze te selecteren en kiest u vervolgens Herstellen bovenaan het scherm.

  4. De app vraagt hoe je de bestanden wilt herstellen. Kies Sla de bestanden op in een app op uw apparaat.
  5. De app biedt opties voor het opslaan van de foto. Kies degene die het beste voor u werkt en volg de instructies vanaf daar.

    Image
    Image

Als je een iOS-gebruiker bent, kun je verwijderde foto's op een iPhone herstellen.

Bottom Line

Het proces van het ophalen van verwijderde foto's van een Android-tablet is vrijwel hetzelfde als op een Android-telefoon. Zorg ervoor dat u alle instructies op het scherm in DiskDigger leest om kleine verschillen te ontdekken.

Andere opties om verwijderde foto's te herstellen

Er zijn ook softwareprogramma's waarmee je verwijderde foto's kunt herstellen, waaronder Recuva, dat niet is getest voor dit artikel, maar wordt aanbevolen door betrouwbare bronnen. Download het programma en volg de instructies, waarbij u uw telefoon op uw computer aansluit en een hulpmiddel gebruikt om de verwijderde foto's te lokaliseren.

U kunt online naar vergelijkbare programma's zoeken. Houd er rekening mee dat sommige worden betaald en andere niet.

Geen opties om die afbeelding terug te krijgen van je telefoon of tablet? Denk aan plaatsen waar kopieën ervan zouden kunnen zijn:

  • Heb je het naar een vriend ge-e-maild of ge-sms't? Vraag hen om het terug te sturen.
  • Heb je het op sociale media gepost? Je kunt het daar downloaden. Open bijvoorbeeld op Facebook de foto, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Afbeelding opslaan als. Doorloop vervolgens het normale proces om het bestand op uw computer op te slaan.
  • Heb je er een back-up van gemaakt met Google Foto's, Dropbox, Carbonite of een andere back-upopslagservice? Deze services hebben manieren om uw documenten te herstellen. Het proces in Google Foto's is bijvoorbeeld hetzelfde als dat voor Facebook hierboven beschreven.

Aanbevolen: