Hoe verwijderde Snapchat-herinneringen te herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe verwijderde Snapchat-herinneringen te herstellen
Hoe verwijderde Snapchat-herinneringen te herstellen
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar profielafbeelding > Instellingen > Mijn gegevens > Herinneringen > Verzoek indienen.
  • Voer je Snapchat-accountgegevens in wanneer daarom wordt gevraagd, en je verzoek wordt ingediend.
  • Kijk dan uit voor een e-mail die je kunt downloaden met al je Snapchat-herinneringen.

Dit artikel legt uit hoe je verwijderde Snapchat-herinneringen kunt herstellen. Dit werkt voor zowel iPhone- als Android-apparaten. Snapchat-ondersteuning kan enige tijd duren om uw verzoek te verwerken, en afhankelijk van uw account kan niet altijd elk geheugen worden hersteld; het duurt echter meestal niet lang en meestal krijg je al je ontbrekende herinneringen terug.

Snapchat-herinneringen terugkrijgen

De beste manier om je Snapchat-herinneringen terug te krijgen, is rechtstreeks van Snapchat, die je herinneringen op hun servers opslaat. Je kunt naar de Snapchat-app gaan en om een kopie van je gegevens vragen. Controleer vervolgens je e-mail voor een bestand met wat je hebt gevraagd.

  1. Selecteer in de Snapchat-app je profielafbeelding.
  2. Tik op het tandwiel Instellingen.

    Image
    Image
  3. Vanuit Instellingen selecteert u onderaan Mijn gegevens.
  4. Je wordt gevraagd om je gebruikersnaam en wachtwoord voor Snapchat in te voeren, ter bescherming.
  5. De Mijn gegevens pagina toont je alle gegevens die je bij Snapchat kunt opvragen. Voer onderaan het e-mailadres in waarnaar uw gegevens moeten worden verzonden.

    Snapchat merkt op dat u uw gegevens doorgaans binnen 24 uur of eerder ontvangt, maar dat dit in sommige omstandigheden langer kan duren. Het zal meestal niet lang wachten zijn, maar verwacht niet dat je ze meteen met een druk op de knop krijgt.

    Image
    Image
  6. Houd je e-mail in de gaten, want Snapchat stuurt je een bestand met alle gegevens van je account, inclusief je herinneringen.

Tips en trucs om te voorkomen dat je Snapchat-herinneringen kwijtraakt

De beste manier om al je Snapchat-herinneringen te bewaren, is natuurlijk niet om ze te verwijderen, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn echter enkele tips en trucs om u te helpen bij het bijhouden van alle afbeeldingen die u wilt bewaren.

De beste manier om toekomstige problemen te voorkomen, is door regelmatig naar binnen te gaan en herinneringen op uw apparaat op te slaan. Je kunt ook naar je Settings pagina in Snapchat gaan en de Memories sectie vinden; daar kun je ervoor kiezen om Snaps op zowel je apparaat als Herinneringen op te slaan, en back-ups in te stellen. Je kunt zelfs beslissen of je je eigen verhalen automatisch wilt opslaan.

Image
Image

FAQ

    Kun je iemands Snapchat-herinneringen zien?

    Nee. Evenzo kunt alleen jij je Snapchat-herinneringen zien. Er is geen manier om te zien wat andere gebruikers hebben opgeslagen in hun Herinneringen.

    Hoe kan ik al mijn Snapchats zien?

    Als je alle Snapchats wilt zien die je hebt ontvangen, ga dan naar Instellingen > Mijn gegevens > Verzoek indienen Open de verificatie-e-mail van Snapchat-ondersteuning en selecteer de link "klik hier" om opnieuw in te loggen bij Snapchat en ga vervolgens naar Mijn gegevens > Uw Gegevens zijn gereed en download de ZIP.

    Hoe bekijk ik mijn herinneringen op Snapchat?

    Om toegang te krijgen tot je Snapchat-herinneringen, ga je naar het tabblad Camera en tik je op het kleine dubbele afbeeldingspictogram dat direct onder deCamera knop. Een nieuw tabblad met de naam Herinneringen schuift omhoog vanaf de onderkant van het scherm en toont een raster van snaps als je die hebt opgeslagen.

    Hoe lang gaan Snapchat-herinneringen mee?

    Je Snapchat-herinneringen blijven op de Snapchat-servers staan totdat je ze verwijdert. Snapchat-herinneringen worden nooit automatisch verwijderd.

Aanbevolen: