Hoe erachter te komen wie de eigenaar is van een 800-nummer

Inhoudsopgave:

Hoe erachter te komen wie de eigenaar is van een 800-nummer
Hoe erachter te komen wie de eigenaar is van een 800-nummer
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudigste methode: voer in het zoekvak van Google het telefoonnummer in.
  • Of gebruik een 800-nummer directory website zoals Whitepages, 800-numbers.net of 800ForAll.com.
  • Zoek het nummer op op sociale media of gebruik een sociale netwerkzoekmachine zoals Social Searcher.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u kunt achterhalen wie de eigenaar is van een 800-nummer met behulp van online hulpprogramma's voor het opzoeken van nummers.

Google het 800-nummer

Google Zoeken is een van de gemakkelijkste manieren om een 800-nummer op te zoeken. Ga naar Google.com en voer het nummer in het zoekvak in.

Voor 800-872-2657 tonen de eerste paar resultaten bijvoorbeeld aan dat het eigendom is van US Bank.

Image
Image

Google is misschien wel een van de snelste manieren om erachter te komen wie de eigenaar is van een 800-nummer, maar een reverse lookup met een webzoekmachine is niet per se de beste optie.

Bottom Line

Sommige websites houden 800 nummers bij en bieden een eenvoudige manier om door hun index te zoeken om meer informatie over de eigenaar te zien.

Whitepages

Dit is een van de beste gratis manieren om mensen online te vinden, en het is net zo handig om 800-nummers te zoeken. Voer het nummer in om het bedrijf te zien dat de eigenaar is. Sommige resultaten tonen ook een adres en de website van het bedrijf.

Image
Image

Je kunt ook het tegenovergestelde doen en het nummer vinden door door bedrijven te bladeren. Dit is handig als u het nummer nog niet heeft en u alleen de bedrijfsnaam of het type bedrijf weet. 800-numbers.net is een voorbeeld van dit type 800-nummer zoeken.

800ForAll.com

Deze website is eenvoudig: voer het nummer in het vak in en voltooi de tekencodecontrole eronder en lees vervolgens de pop-up. Het toont de bedrijfsnaam en de laatste keer dat het nummer is geverifieerd.

Image
Image

Zoek het 800-nummer op op sociale media

Veel bedrijven publiceren hun telefoonnummers op hun sociale netwerkprofielen, dus dit is een geweldige manier om er een op te zoeken als de bovenstaande bronnen niet nuttig zijn.

Een snelle zoektocht naar het nummer op Twitter of Facebook is waar je moet beginnen. Die sites en andere sociale-mediaplatforms hebben zoekvakken die je kunt gebruiken om snel te zoeken naar wat mensen over dat aantal zeggen.

Een andere manier om op sociale media naar een 1-800-nummer te zoeken, is met een sociale netwerkzoekmachine zoals Social Searcher of Google Social Search. Via beide kun je op Facebook, Twitter, Instagram, TikTok, LinkedIn, Pinterest, Reddit en andere sites kijken.

Je kunt ook online een mobiel nummer vinden.

Aanbevolen: